Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi belli oldu.

Sarı lacivertlilerin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Shakhtar Donetsk oldu.

SHAKHTAR DONETSK'İ TANIYALIM
Fenerbahçe'nin seri başı olamaması sebebi ile şampiyonlar ligi 3. Ön Eleme Turu'nda muhtemel rakipleri arasında bulunan Shakhtar Donetsk'te Ukrayna'daki iç savaşı sebebi ile yıldızları bir bir takımdan ayrıldı. Douglas Costa, Bayern Münih'e; Luiz Adriano, Milan'a ve Fernando ise Sampdoria'ya transfer olurken, Ukrayna temsilcisi henüz hiç kimseyi transfer etmedi. Takımın başında tanıdık bir isim olan Lucescu'nun olması, Turuncu-Siyahlılar için belki de tek tesellileri oldu. Kadrolarında halen Avrupa Futbolunun önemli isimlerinden Wellington Nem, Bernard, Fred ve Srna gibi yıldızlar var.
 
İşte eşleşmeler

ckg_7oyvaaa8p6k.jpg

Sarı-lacivertliler ilk maçını 28 ya da 29 Temmuz'da, rövanşı ise 4 ya da 5 Ağustos'ta oynayacak. Şampiyon Galatasaray ise turnuvaya direkt grup aşamasından katılacak.

UEFA DA ÇEKİLECEK 
İlk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek Medipol Başakşehir’in karşılaşacağı takım ise TSİ 14.00’te başlayacak UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde belirlenecek. 2. ön eleme turunda Lüksemburg’un Differdange 03 takımıyla karşılaşacak Trabzonspor’un turu geçmesi halinde eşleşeceği ekip de belli olacak.

Lig 3.sü Beşiktaş’ın grup aşamasından başlayacağı Avrupa’nın kulüp bazındaki ikinci büyük kupasının 3. ön eleme turu karşılaşmaları, 30 Temmuz ve 6 Ağustos’ta yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler