Fenerbahçenin yenilmezliği devam etti - İZLE

Fenerbahçe'nin yenilmezliği devam etti - İZLE

Sezonun ilk derbisinde Beşiktaş ile Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin İnönü'de yenilmezlik geleneği devam etti.

Spor Toto Süper Lig'de, 8. haftanın nefes kesen maçında Beşiktaş ile lider Fenerbahçe yenişemedi.

İnönü Stadı'nda seyircisinin desteğini arkasına alan Beşiktaş maça hızlı başladı. İlk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklarla rakip kaleye ataklar gerçekleştiren Siyah-Beyazlılar, baskılı oyununun semeresini de 12. dakikada aldım. Simao'nun yaklaşık 30 metre uzaktan ve sol çaprazdan vuruşta, top ağlarla buluştu.

Golden sonra oyuna ağırlığını yavaş yavaş koyan ekip bu kez Fenerbahçe oldu. Beşiktaş'ın da geri yaslanmasından yararlanan Sarı-Lacivertliler, rakip kalede daha çok gol arayan taraf oldu. İlk yarının son dakikalarında ise konuk ekip net fırsatlardan yararlanamadı.

İkinci yarıya etkili başlayan taraf Fenerbahçe oldu. Konuk ekip, Beşiktaş ağlarına şimdiye kadar 12 gol atan Alex'le eşitliği sağladı. Fenerbahçe eşitliği sağlarken, Beşiktaş bu kez kontrolü ele geçirdi. Maçın etkili isimlerinden Mustafa Pektemek'in yerine giren Hugo Almeida, zaman zaman şova kaçan Quaresma'nın ortasında arka direkte topu kafayla ağlarla buluşturdu.

Dakikalar 88'i gösterirken, Cristian Baroni Simao'ya nispet yaptı. Yaklaşık 28 metre uzakta kazanılan serbest vuruşta Cristian, topu ağlarla buluşturdu.  Maç da bu skorla sona ererken Beşiktaş bu beraberlikle birlikte puanını 14'e çıkardı.

Ligin yenilgisiz tek ekibi lider Fenerbahçe ise 18 puanla liderliğini ve yenilgisizlik ünvanını sürdürdü.

Maç bu skorla bitmesine karşın Siyah-Beyazlılar, 12 maç deplasmanda galibiyet rekorunu elinde bulunduran Fenerbahçe'nin serisine son verdi.

Ligde, Beşiktaş ile Fiyapı İnönü Stadı'nda oynadığı son 6 maçın 5'ini kazanan sarı-lacivertliler, bu kez rakibiyle berabere kaldı ve ezeli rakibinin sahasında yenilmemezlik geleneğini devam ettirdi.

BEŞİKTAŞ: 2 - FENERBAHÇE: 2

Stat: Fiyapı İnönü
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Alex Taşçıoğlu

Beşiktaş: Cenk Gönen, Hilbert, Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Aurelio, Ernst, Quaresma (Dk. 86 Holosko), Veli Kavlak (Dk. 73 Necip Uysal), Simao, Mustafa Pektemek (Dk. 62 Almeida)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül , Bekir İrtegün , Yobo , Ziegler , Emre Belözoğlu , Cristian , Mehmet Topuz  (Dk. 64 Özer Hurmacı ), Caner Erkin  (Dk. 65 Stoch ), Alex , Bienvenu (Dk. 79 Semih Şentürk )

Goller: Dk. 12 Simao, Dk. 72 Almeida (Beşiktaş), Dk. 60 Alex, Dk. 88 Cristian (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 13 Quaresma (Beşiktaş), Dk. 23 Mehmet Topuz, Dk. 51 Bekir İrtegün (Fenerbahçe)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler