Fenerbahçeye bayram zehir - İZLE

Fenerbahçe'ye bayram zehir - İZLE

İzmir'de ligin ilk maçını Elazığspor ile oynayan sarı-lacivertliler sahadan 1-1'lik skorla ayrıldılar.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonuna bir puanla başladı. Uzun süre bir kişi fazla oynayan sarı-lacivertliler, deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'la 1-1 berabere kaldı.

Maçın geniş özeti ve goller için - TIKLA

Sezona iyi bir başlangıç yapmak ve Şampiyonlar Ligi play-off turunda deplasmanda oynayacağı Spartak Moskova maçı öncesi moral bulmak isteyen Kanarya, Elazığ'da bir hayli zorlanırken, sahadan mutlu ayrılmayı başaramadı.

 
AZİZ YILDIRIM TRİBÜNDE
 
Elazığ Atatürk Stadyumu'ndaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İzmir'de oynanan mücadelede, Elazığspor adına Kamerunlu oyuncu Herve Tum, 50'inci dakikada ağları sarstı. Fenerbahçe'nin golü ise 64'üncü dakikada yeni transfer Dirk Kuyt'tan geldi.
 
Ev sahibinde Sedat Bayrak, 65'inci dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
 
FENERBAHÇE HAZIR DEĞİL
 
Hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizemeyen Fenerbahçe, Romanya'nın FC Vaslui takımını saf dışı bırakıp Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamış, daha sonra TFF Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray'a 3-2 yenilmişti.
 
TARTIŞMALI GOL
 
Fenerbahçe'nin beraberlik golünden sonra ortalık bir anda karıştı. Gol pozisyonu sırasında, suratına top gelen Elazığsporlu Bülent Ertuğrul yerde kaldı. Ancak hakem, oyunu devam ettirdi. Bu sırada Hollandalı yıldız Kuy'ın golü geldi. Hakeme itiraz eden Sedat Bayrak, ikinci sarıdan kırmızı kart sonucu Elazığspor'u 10 kişi bıraktı.
 
SANİCA BORU ELAZIĞSPOR: 1 - FENERBAHÇE: 1
 
Stat: İzmir Atatürk
Hakemler: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Ekrem Kan
Sanica Boru Elazığspor: Ivesa, Adem, Bilica, Sedat Bayrak, Marvin, Köksal, Sezer Badur, Bülent, Julian Faubert (Dk. 73 Hrjove Spahija), Murat Kayalı (Dk. 76 Gökhan Emreciksin), Herve Tum
Fenerbahçe: Mert, Orhan Şam (Dk. 59 Cristian Baroni), Bekir, Egemen, Caner, Selcuk Şahin (Dk. 75 Milos Krasic), Mehmet Topal (Dk. 59 Mehmet Topuz), Kuyt, Stoch, Alex, Sow

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler