Fenerbahçeyi Çankırıya getireceğiz

"Fenerbahçe'yi Çankırı'ya getireceğiz"

Fenerbahçeli Vali Özcan, vaatlerine bir yenisini daha ekledi.

Fenerbahçe Kulübü’ne ait lisanslı ürünlerin satışını yapan “Fenerium tırı” dün Çankırı’ya geldi.
Fenerbahçe’nin lisanslı ürünlerini taraftarlara ulaştıran gezici tır sorumluları, Yunus AVM yanında açılan stantla ürünlerini taraftarlara sundu. Fenerium görevlileri, tırın, Fenerbahçe mağazasının olmadığı tüm il ve ilçelere gittiklerini belirterek, “Çankırı’daki yoğunluktan oldukça memnunuz. Özellikle sabah saatlerinde muhteşem bir kalabalık vardı.” dedi.

Üç yıldan bu yana Anadolu’yu dolaştıklarını kaydeden görevliler, Çankırılı’ların ilgisinden memnun olduklarını söylediler.

Öte yandan “Fenerium tırı”nı Çankırı Valisi Vahdettin Özcan da ziyaret etti. Kızının çeşitli siparişler verdiğini belirten Özcan, ‘Aslında ihtiyacım yok, ama kızım sipariş verdi bir şeyler alacağım’ dedi. Kendisinin de fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen Özcan, ‘Ben fanatik bir Fenerbahçeli’yim. Fenerbahçe bir Anadolu takımdır. Galatasaray ve Beşiktaş İstanbul’un Avrupa yakasında, Fenerbahçe ise Anadolu yakasındadır. Bu yüzden Fenerbahçe’nin gönlümde ayrı bir yeri vardır. Benim futbol merakım sadece Türk futboluyla da sınırlı değil, hafta sonları evimde olduğumda mutlaka İspanya liginden maçları takip ederim’ dedi.

ÇANKIRISPOR, SON 3 HAFTADIR BAŞARILI

Çankırı’nın tek profesyonel takımı olan Çankırıspor’a da değinen Özcan, ‘Çankırıspor,  son 3 haftadır oldukça başarılı. 7 puan topladı, inşallah ligden düşmeyecek. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz, ama sonuçta bizler kamu çalışanıyız ve desteklerimiz de ancak o ölçüde olur. Benim tek hayalim Fenerbahçe’yi Çankırı’ya getirmek. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım şu an sıkıntılı günler yaşıyor. İnşallah bu günleri atlattığında Fenerbahçe’yi Çankırı’ya getireceğiz ve Çankırıspor’la bir dostluk maçı ayarlamaya çalışacağız’ dedi.

kaynak: karatekin.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler