Fenerbahçeyi eleştirdi! Galatasarayı...

Fenerbahçe'yi eleştirdi! Galatasaray'ı...

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçını değerlendirdi.

Galatasaray'ın 10 kişi kalan Fenerbahçe'yi 3'lük yapması gerektiğini vurgulayan Dilmen, "Vasat Galatasaray, kötü Fenerbahçe'yi yendi. Daha önce de söyledim. 1-0'dan sonra Fenerbahçe'nin etkinliği vardı. Bu Fenerbahçe'nin etkinliği mi yoksa Galatasaray'ın mı taktiğiydi? Ben 1. golden sonra 2'ye 3'e gideceğini düşünüyordum. Kaleciler, sol bekler ve Drogba'nın dışındakileri beğenmedim. Ben oyundan hiç memnun değilim bir futbolsever olarak. İki kalecinin aşırı güzel reaksiyonları vardı. Bunlar bende iz bıraktı. Taktik anlamında antrenörler bana ne verdi derseniz ben hiç bir şey almadım" dedi.
 
"BU 4'LÜ 40 GOL ATAR"
Fenerbahçe'nin gol atamayacağı maçın çok nadir olacağını ifade eden Dilmen, "Fenerbahçe bir kabuk değiştiriyor. Aykut Kocaman, Webo'dan sonra 4-2-3-1'e döndü. Fenerbahçe'nin gol problemine çok az rastlarsınız, çok nadirdir, Fenerbahçe'nin gol atmayacağı maç. Sow, Webo, Kuyt bir de Emenike en az 40 gol atar. Fenerbahçe'nin orta saha yapısı da değişti. Bugün bildiğimiz 4-3-3'le oynuyor Fenerbahçe. Oyunun son bölümünde Eboue'nin önüne Kuyt'ı koydu, doğru da yaptı. Bugün Galatasaray takımı Hakan'la Eboue'yi biraz daha fazla çıkarsaydı Fenerbahçe'yi çok yorardı." dedi.
 
"EMENIKE BİR SİLAHTIR"
Cardozo mu, Emenike mi? sorusunu da cevaplayan Dilmen, "Şu kadroya Cardozo mu, Emenike mi derseniz, bugünkü maçta Cardozo ne yapacaktı ama Emenike bir silahtır, ürkütür rakibi. Emenike geldiğinde kimi oynatmayacaksınız? Kuyt kadar sorumluluk alan bir oyuncu yok ama Emenike kadar savaşamaz. Ligimiz ve Avrupa Kupaları. Bugünki kadrodan 6 oyuncu Avrupa maçlarında oynayacak. Kaleci, Meireles, Yobo, Emenike.." ifadelerini kullandı.
 
"DIDIER DROGBA BU LİGE FAZLA"
Didier Drogba'nın olağanüstü performans gösterdiğini ifade eden Dilmen, "Galatasaray bildiğim kadarıyla durdurdu yabancı transferini. Drogba olağanüstü performans gösteriyor. Bizim ligimiz ona zayıf kaldı. Melo bugün iyiydi ama Selçuk hiç yoktu. Rakibe bakılınca Selçuk'un bugün devleşmesi lazımdı ama olmadı. Futbol olarak oyunun son bölümleri hariç sarı kırmızılı takım daha iyi oynadı dersiniz. İki kartta doğru. İkinci kartta hakemin kararı doğru ama avantajı uygulaması lazımdı. Galatasaray gole gidiyordu. Drogba'nın geldiği zaman kalitesiyle ilgili bir süphem yoktu. Yaşı fazla olduğu için bir de sakatlanır mı, olur mu, olmaz mı diye kuşkularım vardı ama adamın nasıl bir kalbe sahip olduğunu bilemezdik. Hepimizi şaşırttı. Sneijder, geldiğinde herkes 'Böyle bir oyuncu daha önce Türkiye'ye gelmedi' dedi. Ama şimdi verdiklerine bakınca Sneijder için böyle düşünmüyorum. Drogba, Galatasaray'a Sneijder'e göre çok daha fazla şey vermiştir." sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler