Fernandao: Kupayı kaldırıp Fenerbahçe'ye gidiyorum

Fernandao: Kupayı kaldırıp Fenerbahçe'ye gidiyorum

Bu sözler sezonun yıldızı, Gol Kralı Fernandao'ya ait...

Bursa'daki dostlarıyla vedalaşan Brezilyalı, kısa ama net bir veda mesajı verdi: Fenerbahçe ile anlaştım. Bu benim için büyük bir heyecan. Türkiye Kupası ile Bursasporlular'a bir veda hediyesi vermek en büyük arzum.

Sezonun yıldızı Fernandao, her geçen gün Fenerbahçe’ye biraz daha yaklaşıyor... Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldiği ve ev gezdiği iddia edilen Brezilyalı yıldızın asıl amacının pasaport işlemlerini çözmek olduğu ve kendisine takım arkadaşı Josue’nin de eşlik ettiği ortaya çıktı. Bugün oynanacak olan Türkiye Kupası maçından hemen sonra İstanbul üzerinden Paris aktarmalı Rio De Janerio’ya gidecek ve ülkesindeki özel işlerini halledecek Fernandao’nun transferin resmen başlayacağı 9 Haziran’da İstanbul’a gelip imzayı atacağı belirtildi.

ŞARTLAR DA NETLEŞTİ
Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak olan Fernandao’nun yıllık 2 milyon Dolar (5.4 milyon TL) garanti ücretle Sarı-Lacivertli formayı giyeceği de gelen haberler arasında. Bursaspor’da 400 bin Euro (1.2 milyon TL) kazanan ve ödeme problemleri de bulunan golcünün yeni mukavelesinde başarı bonuslarının da olacağı ifade edildi.

Çalıştığı yer: Fenerbahçe!

Fernandao’nun son İstanbul seyahatinde uğradığı Brezilya Konsolosluğu’nda da gündem golcünün transferiydi... Başarılı oyuncunun işlemleri yenilenirken, ‘Çalıştığı yer’ sorusuna Sambacı’nın arkadaşlarının kahkahalarla ‘Fenerbahçe’ yanıtını vermesi ortamı neşelendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler