Fernandese şok suçlama!

Fernandes'e şok suçlama!

Beşiktaş'ın özel hayatıyla gündemden düşmeyen yıldızı Fernandes geçtiğimiz hafta sonu beraber olduğu bir kadını darp etmekle suçlandı.

Beşiktaş'ın özel hayatıyla gündemden düşmeyen yıldızı Fernandes geçtiğimiz hafta sonu beraber olduğu bir kadını darp etmekle suçlandı. Söz konusu kadın, avukatı ve polisle tesislere geldi. Ümraniye'de ifade veren Portekizli suçlamaları ve iddiaları reddetti

Beşiktaş’ta Manuel Fernandes ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Gece yaşamıyla sürekli gündeme gelen Portekizli süperstar hakkında ortaya şok bir suçlama atıldı. İddialara göre Beşiktaş’ın Eskişehirspor’u yendiği maçın akşamı takımın İstanbul’a dönmesiyle soluğu bir gece kulübünde alan Fernandes’in burada aynı evi paylaştığı yardımcısı Gonzalo ile birlikte iki kadınla tanıştığı öne sürüldü. Yıldız oyuncunun gecenin ilerleyen saatlerinde kadınlar ile birlikte Fulya’daki evine gittiği belirtildi. Olaylar ise bundan sonra patladı.
 
EVDEN ÜMRANİYE'YE KAÇTI
Evden apar topar ayrılan kadınların polise giderek, Fernandes ile ev arkadaşıyla birlikte olduklarını ve istedikleri şeyi yapmamaları üzerine Portekizli yıldızın kendilerine saldırıp, darp ettiği suçlamasında bulundukları öğrenildi. Söz konusu kadınların polise gittiğini öğrenen Fernandes’in panik bir şekilde evden ayrılarak Ümraniye’nin yolunu tuttuğu ifade edildi. Sabahın erken saatlerinde alışık olmadıkları bir şekilde Portekizli yıldızı karşılarında gören tesis çalışanlarının da bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşadıkları bildirildi.
 
KAMERA KAYITLARI İNCELENECEK
Fernandes’in Nevzat Demir Tesisleri’ne gittiğini haber alan kadınların avukatları ve polisle birlikte buraya gittikleri kaydedildi. Beşiktaş’ın yıldızının, kulüp avukatları gelene kadar ifade vermeyi reddettiği öne sürüldü. Ancak avukatların gelmesi sonucunda ifade vermeyi kabul eden Manuel Fernandes’in tüm suçlamaları kesin ve net bir dille geri çevirdiği belirtildi. Emniyet yetkililerinin iddialar üzerine hem gece kulübü hem de Fernandes’in ikamet ettiği kamera kayıtlarını incelemeye alacakları belirtildi. (amk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler