Feshanede Şabanözü farkı

Feshane'de Şabanözü farkı

Feshane'de yapılan Çankırı Tanıtım Günleri'nde Şabanözü ilçesinin standı ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Çankırı Valiliği tarafından 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri'nde Şabanözü Standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 

Çankırı’nın tanıtımın yapıldığı, İstanbul’lulara tanıtıldığı, Çankırı ve tüm ilçelerdeki kurum ve kuruluşların katıldığı Tanıtım Günlerinde, diğer ilçe stantlarından farklı olarak dizayn edilen ve geçmişin izlerini taşıyan otantik standda, Organize Sanayi ve Patlayıcı Sanayi Bölgesinde kurulu bulunan fabrikalarda imal edilen mamuller, Şabanözü'nde yetişen ürünler ile kaligrafi sanatçılarının bulunduğu stand ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.    
 
Yöresel olarak geçmişte kullanılan alet, edevat ve ürünlerin sergilendiği otantik Şabanözü standına gelen tüm ziyaretçiler kendilerinden bir şeyler bularak son derece mutlu oldular. Kaligrafi sanatçıları tarafından ziyaretçilerin isimlerinin yazılarak kendilerine takdim edilmesi büyük beğeni topladı.
 
Şabanözü Belediyesi tarafından dizayn edilen ve Başkan Ali Çapcı’nın Tanıtım Günleri boyunca hazır bulunduğu Şabanözü standının yanında, ilçede kurulu bulunan Erna-Maş A.Ş., Gürel Fişek, Gel-Al Çorap, Ay-süt, Hastürk fabrikaları stantları kurulmuş ve Şabanözü geniş çaplı bir katılım sergilemiştir. 
 
sabanozu-feshane-resim-101.jpg
 
Tanıtım günlerinde İlçe Kaymakamı Cuma Çotu, Belediye Başkanı Ali Çapcı başta olmak üzere Belde Belediye Başkanları, sivil toplum örgütleri, fabrikaların temsilcileri, belediye ve kaymakamlık görevlileri Şabanözü'nü temsil etme yolunda büyük gayret ve çaba gösterdiler.
 
Çok sayıda siyaset, sanayi ve sanat dünyasının temsilcilerinin yanısıra bürokratlar ile İstanbul’da yaşayan yaklaşık 150 bin kişinin ziyaret ettiği stantlarda, Şabanözü en iyi şekilde temsil edildi ve de tanıtımı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler