Fethiyespor - Balıkesirspor maçı yarıda kaldı

Fethiyespor - Balıkesirspor maçı yarıda kaldı

PTT 1. Lig'deki Fethiyespor-Balıkesir maçı, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

PTT 1.Lig'de Fethiyespor–Balıkesirspor karşılaşması maçın 66'ncı dakikasında sahaya atılan yabancı maddelerin hakem Özkan Çeliker'in kafasına isabet etmesi nedeniyle tatil edildi.
 
Fethiye Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Balıkesirspor, 27'nci dakikada Kwame'nin golüyle 0-1 öne geçti. Balıkesirspor ataklarını karşılamakta zorlanan Fethiyespor'da Emre Öztürk, 20'inci dakikada rakibine arkadan yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü. Karşılaşmanın 44'üncü dakikasında bir kez rakibiyle ikili mücadeleye giren Emre Öztürk, hakem Özkan Çeliker tarafından 2'nci sarı karttan, kırmızı kartla oyundan atıldı. Karar sonrası Emre Öztürk, takım arkadaşları tarafından güçlükle sahadan çıkarıldı. Fethiyespor tribünlerinin yoğun protestosuyla karşılaşan hakem Çeliker'in maçın devamındaki kararları da tribünler tarafından beğenilmedi. Çeliker, maçın devamındaki tüm kararları sonrası tribünler tarafından protesto edildi. Balıkesirspor 2'inci yarıda Kwame ve Muhammet'in ayağından 3 gol daha bulup skoru 0-4'e getirince tribünlerdeki gerginlik hat safhaya ulaştı. Karşılaşmanın 66'ncı dakikasında yan hakemle konuşmak için maraton tribünün önüne gelen hakem Özkan Çeliker'e tribünlerde bozuk ve su şişeleri atıldı. Su dolu şişe başına isabet eden Çeliker, başını tutarak soyunma odasına gitti. Tribünler bu sırada da protestolarını sürdürdü. 73'üncü dakikada hakem statta maçın tatil edildiği anonsu yapıldı.
 
BALIKESİRSPOR TARAFTARI STATTA BEKLETİLİYOR
Yaklaşık 50 Balıkesirspor taraftarı ile Fethiyespor taraftarının karşılıklı tezahüratlarının ardından polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Balıkesirli taraftarlar güvenlik gerekçesi ile statta bekletiliyor.
 
c0b4a47b90944311b9b9a86bc3a37e5d_k.jpg
 
Günün diğer maçlarında:
TKİ Tavşanlı Linyitspor: 0 - Samsunspor: 3
Adana Demirspor: 4 - Gaziantep BBSK: 1
Denizlispor: 2 - 1461 Trabzon: 0
Orduspor: 0 - Mersin İdmanyurdu: 0

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler