FETÖ'cü Belediye çalışanı Başkan Dinç'i satmış!

FETÖ'cü Belediye çalışanı Başkan Dinç'i satmış!

Ülke genelinde yaşanan FETÖCÜ avı, Çankırı'da yaşanan son gelişmelerle Belediye Başkanlığı'nın kapısına kadar geldi.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrası ülkede başlayan FETÖ/PDY avı süreci Çankırı'da da tüm hızıyla devam ediyor.

Başta Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda polisin yaptığı operasyonlar ve gözaltına alınanların ifadeleri doğrultusunda FETÖ'nün yeni isimleri ortaya çıkıyor.

BAŞKAN DİNÇ FETÖ'NÜN ÇANKIRI İMAMI İLE GÖRÜŞTÜ - TIKLA

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgiler ve yaşanan gelişmeler, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Başsavcısı'nın  halen tüm hızıyla sürdürdüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınması işten değil!

SAVCILIĞIN ELİNDEKİ İFADELER BAŞKAN DİNÇ'i
SIKINTIYA SOKACAK BİLGİ VE BELGELERLE DOLU

Halen Çankırı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 'Üniversite iddianamesi' kapsamında 6'sı tutuksuz yargılanan 22 sanıklı davada gerek 'etkin pişmanlık yasası'ndan faydalanmak için 'itirafçı' olan Üniversite İmamı F.U'nun ifadeleri gerekse halen Çankırı Belediyesi Basın Bürosu'nda çalışırken Sözcü18'in yaptığı haber sonrasında Dr. Raif Urga Araştırma Merkezi'nde 'kızak' göreve atanan Mustafa G.'nin polise yaptığı itiraf Belediye Başkanı İrfan Dinç'in FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınmasını engelleyecek cinsten değil.

SÖZCÜ18'İN GÜNDEME TAŞIDIĞI BELEDİYE ÇALIŞANI
FETÖCÜ VERDİĞİ İFADE İLE BAŞKAN DİNÇ'İ SATMIŞ!

Hatırlanacağı gibi Sözcü18 sayfalarında 22 Ağustos 2016 tarihinde yayınlanan "Başkan Dinç, FETÖ'nün Çankırı İmamı ile görüştü ve..." başlıklı haberimize konu olan ve o günlerde Belediye Basın Bürosunda görevli olan Mustafa G. iddialara göre polisin bilgisine başvurması sonucu verdiği ifadede Belediye Başkanı İrfan Dinç'i, FETÖ'nün Çankırı İmamı ile görüştürdüğünü kabul etmekle birlikte bizim ulaşamadığımız başka bilgileri de polisle paylaşmış...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler