Fevzi Tuncay serbest bırakıldı

Fevzi Tuncay serbest bırakıldı

Eski eşine ödemesi gereken nafakayı ödeyemediği için hapis cezasına çarptırılan Fevzi Tuncay, paranın bulunmasının ardından serbest bırakıldı.

Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın eski eşine ödeyemediği nafaka yüzenden hapis cezası almasının ardından Pascal Nouma dün gece Twitter üzerinden bir çağrıda bulunmuştu. Futbol dünyası bu çağrıya kayıtsız kalmadı ve Rıdvan Dilmen, Tayfur Havutçu gibi efsane isimlerin devreye girmesiyle Fevzi Tuncay'ın hapis cezasının kalkması için gerekli olan 51 bin TL'lik ilk taksit yatırıldı. Şimdi de son olarak olaya A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim el attı. Terim, Fevzi Tuncay'a Milli Takım'da İzmir Bölge Antrenörlüğü görevi verecek. Dün saat 14:00 sularında cezaevine gönderilen Fevzi, bugün saat 17:15 itibariyle serbest bırakıldı. 
 
FUTBOL DÜNYASI SEFERBER OLDU SERBEST BIRAKILDI
Bir dönemin ünlü kalecisi Fevzi, dün polislerin arasında cezaevine girdi. Acı yolculuğun son adımlarında uzatılan mikrofonlara, “Bana kimse sahip çıkmadı” diyerek yardım çığlığı atıyordu. Bu sahne Türkiye’yi derinden yaraladı. Ancak yeni günle birlikte bu olayı pek çok kişi unutmuştu. Bir kişi hariç! Nouma… Bir tweet attı ve “Ben hazırım. Fevzi’yi kurtaralım” dedi. Önce, futbolun duayen isimleri Rıdvan, Tayfur, Rıza devreye girdi, “Paraysa para. Bugün onun başına, yarın belki de bizim” dediler. Bir çırpıda organize olundu. Tam, “Oldu bu iş” diye düşünülürken, bir önemli gelişme daha yaşandı. Haber, İmparator Fatih Terim’i de etkilemişti. Devreye girdi. Belki de birkaç saat sonra yeniden özgürlüğüne kavuşacak Fevzi’ye yeniden kariyer kapısını açtı, onu Milli Takım’a aldı...
 
İŞTE FEVZİ'YE YARDIM EDEN FUTBOL ADAMLARI
Rıdvan Dilmen, Metin Tekin, Mustafa Denizli, Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam, Tayfur Havutçu, Samet Aybaba, Emre Belözoğlu, Rüştü Reçber, Tümer Metin ve Acun Ilıcalı ile Ayhan Akbin'in başkanlığını yaptığı Profesyonel Futbolcular Derneği, Fevzi Tuncay'ın serbest kalması için gereken kefalet ücretini toplayan isimler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler