Fikret Orman: Satılık futbolcu yok

Fikret Orman: Satılık futbolcu yok

"Satılık futbolcu yok" diyerek 42 milyonu geri çevirdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Hürriyet gazetesinden İsmail Er'e  açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı kulübün başkanı pek çok konudan bahsederken, Manuel Fernandes'e gelen teklifler hakkında kullandığı ifadeler dikkat çekti. Kartal'ın yıldızına çok sayıda ülkeden talipler olduğunu dile getiren başkan Orman, "En son 18 milyon Euro'luk teklifi reddettik. Ne Fernandes'i ne de Almeida'yı satmak gibi bir düşüncemiz yok" diye konuştu. Orman'ın açıklamalarından satırbaşları ise şöyle oldu...

EN İYİ KADROYU OLUŞTURACAĞIZ
Takımın yıldızı Manuel Fernandes için en son 18 milyon Euro'luk (42 milyon TL) bir teklif aldık. Fernandes'in fiyatı yok. Kesinlikle satmayacağız. Almeida'ya da aynı ölçüde teklifler var. Bu oyuncumuzu da bırakmayacağız. Beşiktaş tarihinin en başarılı kadrosunu oluşturmak için yönetimdeki arkadaşlarımla çalışıyoruz.
- Beşiktaş hedefleri olan bir takım. İkinci devrede taraftarlarımızı gururlandıracak sonuçlar alacağız. Bu nedenle dış transfere temkinli yaklaşıyoruz.
 
HAZIR BİR FUTBOLCU ALMALIYIZ
Teknik direktörümüz Samet Aybaba ile konuştuk. Kendisi elimizde 6 yabancı futbolcu bulunduğunu ve Escude ile 7 yabancı olduğunu söyledi. Bu nedenle, alınması muhtemel yabancı oyuncunun, hazır halde ve direkt oynayabilecek kondisyonda olması gerektiğine dikkat çekti. Biz de görüşmelerimizi bu yönde sürdürüyoruz.
 
BAŞKAN ORMAN BUGÜN BURSA'DA
Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, beraberinde Asbaşkan Levent Erdoğan ile Bursa'ya giderek yerel medyayı ziyaret ederek Bursaspor Kulübü ile aralarındaki husumetin sona erdiğini söyledi. Başkan Orman Bursa'da ilgi ile karşılanırken bundan böyle iki takımın taraftarlarının kardeşçe ve dostça maç izleyebilmeleri gerektiğine işaret etti. Başkan Orman daha sonra Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'yı da ziyaret ederek kendisine Beşiktaş forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler