Fikret Tatlıcı: Bir oyla çok şey değişir

Fikret Tatlıcı: Bir oyla çok şey değişir

CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı, 1 Kasım Pazar günü yapılacak seçim öncesi yazılı bir açıklama yaptı.

CHP Çankırı İl Başkanı Tatlıcı'nın yazılı basın açıklaması şöyle:

"Seçimlere umutla gidiyoruz.1 Kasım Pazar günü yapılacak tekrar seçim ülkemiz için çok önemlidir.Her seçim için böyle söylenir. Ama bu seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli seçimdir. Bu defa sandığa  çocuklarımız, gençlerimiz için, esnafımız, işçimiz çiftçimiz, emeklilerimiz için, hukuk için,demokrasi için,terörden kurtulmak için, ülkemizin geleceği için gitmeliyiz. Huzur ve barış içinde özgürce  yaşamak hepimizin hakkıdır. Barış ve huzur içinde yaşamak istiyorsak, uygar dünyanın bir parçası olmak istiyorsak, refah toplumu olmayı hedefliyorsak, siyasetteki kavgadan, gerginlikten bıktık diyorsak, başarmak hiç zor değil.

13 yıldır ülkeyi hukuksuzluğa, ayrışmaya ,kutuplaşmaya, şiddet ve terör ortamına sürükleyenlere dur demek için sandığa gitmeliyiz. Özgür irademizle mutlaka oyumuzu kullanmalıyız. Bir oyum var, neyi değiştirir denmesi çok yanlıştır. Bir oyla çok şey değişir. Bir oy Türkiye’nin demokratikleşmesine katkıdır. Bir oy basın özgürlüğüdür, ülkemizde barıştır, kardeşliktir, birlikte yaşam ve huzurdur. Bir oy kadın erkek eşitliğidir, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği Türkiye demektir. Öyleyse 1 Kasım’da sandığa gidelim. Ülkemizin geleceğini oylarımızla kendimiz belirleyelim.

CHP, 7 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan sonuç doğrultusunda koalisyon çağrılarına duyarsız kalmamış, önce partim değil ,önce Türkiye diyerek koalisyon hükümeti  kurabilmesi için gerekli çaba ve hassasiyeti göstermiştir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu‘nun koalisyon kurulabilmesi sürecindeki tutumu kamuoyumuzda taktirle karşılanmıştır. İktidarı elden bırakmak istemeyen AKP, her defasında milli iradeden söz ederken, 7 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan millet iradesini görmezden gelmiştir. Koalisyon hükümeti kurulmasını engelleyerek,erken seçimin yolunu açmıştır.Halkımız bu tutumu sandıkta mutlaka değerlendirmelidir.

7 Haziran seçimleri öncesi, Cumhuriyet Halk Partisi söyleyene kadar emekliyi, asgari ücretliyi, taşeron işçiyi ve çiftçiyi akıllarına bile getirmeyen, asgari ücret 1500 TL olacak dediğimizde işadamlarına şikayet eden iktidar sahipleri, CHP’nin seçim bildirgesinde  emekli, asgari ücretli, taşeron işçi ve çiftçimiz için vaadlerini açıkladığında kaynak yok dediler. Kaynak vardı  da niyetleri yoktu. Bugün gerçek ortaya çıktı. AKP’nin vaadlerine bakınca herkes kaynağın var olduğu gördü. Biz kaynak var diyoruz. Kaynak üreten Türkiye’dir. Kaynak CHP’nin yetenekli ,birikimli kadrolarıdır. Kaynak ürettiğini hakça paylaşacak insanımızdır.

Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ciddi bir yönetim boşluğu var. Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı var. Türkiye’nin temel sorunlarını ancak Cumhuriyet Halk Partisi çözebilir.İnanıyorum Türk seçmeni, Türkiye’ye hak etmediği olumsuz tabloları yaşatanlara, diktatörlük heveslilerine, hak ettikleri dersi sandıkta verecektir. 1 Kasım günü yurttaşlık görevini yerine getirip,Cumhuriyete ,ülkemize sahip çıkma günüdür. Seçimlerin ülkemiz ve Çankırı’mız için huzur ve barış içinde geçmesini dilerim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler