Final maçı sonrası kaza: 2 can kaybı

Final maçı sonrası kaza: 2 can kaybı

Ankara'da oynanan Türkiye Kupası final maçı sonrasında kaza...

Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Sahil Yolu Görele ilçe geçişi Hayrullah Koç Parkı mevkiinde Giresun’dan Trabzon istikametine gitmekte olan Ercan Mollahüseyinoğlu (23) yönetimindeki 61 FC 956 plakalı araç, önünde seyretmekte olan 54 KR 433 plakalı TIR’ı solamaya çalışırken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu TIR’a arkadan çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre Şeref Vanlıoğlu (23) ve Sefer Köse (23) hayatlarını kaybederken, Engin Albayrak (23), Fatih Kalyon (23), Eyüp Vanlıoğlu (23), sürücü Ercan Mollahüseyinoğlu (23) yaralandı. Yaralılar Giresun Devlet Hastanesi ile Özel Ada Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

serefvanlioglu-ankara-trabzon-sozcu-resim-051.jpg

Kazada hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönen Trabzonspor taraftarları oldukları öğrenildi.
 
Haber içindeki fotoğraflar: Şeref Vanlıoğlu (sağdan birinci) dün oynanan final maçına giderken yolda çekilen fotoğrafı facebook'da paylaşmış. (Üstte)
 
Kazada yaralanan isimler (soldan sağa) Eyüp Vanlıoğlu, Fatih Kalyon, Engin Albayrak ve Hasan köse final yolunda...  (altta)
 
enginalbayrak-sozcu-resim-052.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler