FLAŞ Başkan Dinç parti mi değiştiriyor

FLAŞ Başkan Dinç parti mi değiştiriyor

AK Parti'nin yaptırdığı anketlerden beklediği sonucu alamayan Belediye Başkanı Dinç, AK Parti'den ayrılacak mı?

Son günlerin gündemden düşmeyen ismi Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile ilgili şaşırtıcı bilgilerin ardı arkası kesilmiyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne gelen son bilgilere göre Başkan Dinç, AK Parti tarafından 'Belediye başkan adayı' gösterilmez ise, yapabileceği yeni siyasi hamleler için de zemin hazırlığı gayretinde olduğu iddia ediliyor.

YENİ ADRES SAADET PARTİSİ Mİ?
Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre Belediye Başkanı İrfan Dinç, geçtiğimiz ay Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun'la bir görüşme yapıyor.

İddialara göre Başkan Dinç bu görüşmede "Bunlar (AK Parti'yi kastediyor) beni belediye başkan adayı olarak göstermezlerse Saadet Partisi aday gösterir mi?" şeklindeki sorusuna Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun "Milli Görüşcü olarak geçmişte yaptığın hizmetler bilinmekte. Yapacağın bir basın açıklamasında 'Eski yuvama dönüyorum. Bundan böyle Milli Görüş kadrolarıyla siyaset yapacağım' şeklinde cümleler kurarsan neden olmasın!" diyor. 

İkili arasındaki görüşme 'daha sonra gerektiğinde tekrar görüşme dileğiyle' sonlanıyor.

İL BAŞKANI ÖMER UZUN GÖRÜŞMEYİ YALANLADI!
Konuyla ilgili olarak kendisine telefonla ulaştığımız Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in partisinden belediye başkan adaylığı konusundaki sorularımıza "Günlerdir kendi parti tabanımdan olsun sokaktaki diğer vatandaşlardan olsun; Sizin işaret ettiğiniz minvalde sorular almaktayım. Benim bu sorulara verdiğim yanıt çok net! İddia edildiği şekliyle Belediye Başkanı İrfan Dinç'le sözünü ettiğiniz türden bir konuşmanın geçtiği herhangi bir görüşmede ben bulunmadım. Böylesi bir talep de Başkan Dinç tarafından şahsıma aktarılmadı." dedi.

SAADET PARTİSİ'NİN ÇANKIRI ADAYI BELLİ!
İl Başkanı Ömer Uzun konuşmasının sonunda yeni bir bilgiyi de Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ile paylaşarak; "Bakın ilk kez açıklıyorum! Partimizin Çankırı Belediye Başkan adayı yüksek bir ihtimalle eski milletvekili arkadaşımız Hüseyin Karagöz'dür. Bunu da ilk kez sizinle paylaşıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler