FLAŞ... Beşiktaş Kupayı iade ediyor

FLAŞ... Beşiktaş Kupa'yı iade ediyor

Beşiktaş'ta yönetim kazanılan kupayı TFF'ye iade ediyor.

Kulüp binasında uzun süren yönetim kurulu toplantısının ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyesi Mete Düren'in Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile biraraya gelerek kupayı iade kararı aldıklarını söyledikleri öğrenildi. Siyah beyazlıların kazanılan kupa nedeniyle elde edilen UEFA Ligi'ne katılma hakkından vazgeçip vazgeçmediği ise bilinmiyor.

Yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, aklanana kadar kazandıkları Türkiye Kupası'nı Türkiye Futbol Federasyonu'na iade etme kararı aldıklarını belirtirken, final maçı öncesinde yönetici Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyunculara para ve hediye verdikleri iddia edilmiş ve Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu da bu yüzden tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilmişti.

YILMAZ VURAL VE LEVENT KIZIL SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Teknik Direktör Yılmaz Vural ve Eski Federasyon yetkilisi Levent Kızıl, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Vural ve Kızıl'ın işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler