FLAŞ! Beşiktaşın yeni hocası Bilic

FLAŞ! Beşiktaş'ın yeni hocası Bilic

Beşiktaş hocasını buldu.

Ve nihayet Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu: Slaven Bilic... Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının ardından siyah-beyazlılarda merakla beklenen ‘Yeni hoca kim olacak?’ sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. Kartal’ın gündemine birbirinden değerli çok sayıda isim gelmişti. İçlerinde en öne çıkan ve Kayseri ile kriz yaşanmasına da neden olan Robert Prosinecki’ydi. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz günlerde Prosinecki’den vazgeçti ancak vatandaşı Bilic’le anlaşmayı başardı. Tecrübeli teknik adam ile 2 yıllık anlaşma sağlandı
 
Yaklaşık 1 haftadır siyah-beyazlı takımın futbol direktörü Önder Özen, Lokomotiv Moskova’dan ayrılan 44 yaşındaki ünlü teknik adamla görüşüyordu. Esasında bu transfere pazar akşamı nokta koyulması bekleniyordu ancak hem UEFA’daki duruşma hem de mazbata töreni nedeniyle operasyon dün akşama kaldı. 
 
BORSA'YA BİLDİRİLDİ
Siyah-beyazlı yönetim, Lokomotiv Moskova ile yollarını ayıran Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
 
Beşiktaş Kulübü, bu sabah Slaven Bilic ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:
 
"Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda görüşmelere başlanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler