FLAŞ Çankırıda kaza: 3 ölü 2 yaralı

FLAŞ Çankırı'da kaza: 3 ölü 2 yaralı

Çankırı’nın Orta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; kaza bu akşam saat 18.00 dolaylarında Orta ilçesi Şehitlik mevkiinde meydana geldi. Seyit Ahmet Yıldırım (58) idaresindeki 34 FA 7218 plakalı özel araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.
 
Meydana gelen kazada sürücü Yıldırım ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Halit Yazıcıoğlu (82) ve Mulise Dede (58) olay yerinde hayatını kaybederken, Cevrinaz Yıldırım (51) ve Mukaddes Gül (19) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Vali Vahdettin Özcan'ın kaza sonrası Çankırı Devlet Hastanesine gelerek olayda can veren ve de yaralananlarla ilgili bilgiler aldığı öğrenildi.
 
HASTANE ZİYARETİ İLE BİRLİKTE ÖLÜME GİTTİLER
Yaşanan kaza ile ilgili ayrıntılara ulaşan Sözcü18 Haber Merkezi, Yaylakent nüfusuna kayıtlı kazazedelerin öğle saatlerinde cumartesi günü Çankırı Devlet Hastanesine yatırılan Ayşe Yıldırım'ı ziyaret için Çankırı'ya gittikleri öğrenildi.
 
Araç sürücüsü ve kazada hayatını kaybeden Seyit Ahmet Yıldırım'ın annesi Ayşe Yıldırım'ı ziyaret ettikten sonra saat 17.00 dolaylarında hastaneden ayrıldıkları ve Orta ilçesine gelirken Şehitlik mevkiinde virajı alamayarak şarampole uçtukları öğrenildi.
 
Öte yandan kazada ağır yaralanan Mukaddes Gül'ün vücudundaki kırık sayısının fazla olması ve ameliyat gerektirmesi nedeniyle Ankara'ya nakledileceği gelen son bilgiler arasında.
 
KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER
YARIN YAYLAKENT'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Elim kazada yaşamını yitiren Seyit Ahmet Yıldırım, Mulise Dede ve Halit Yazıcıoğlu'nun yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Yaylakent Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.
 
SON DAKİKA BİLGİSİ
Kazada yaşamını kaybeden Seyit Ahmet Yıldırım'ın Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar'ın kayınbiraderi olduğu bilgisi tarafımıza ulaştı.
 
Sözcü18 Yazı ailesi olarak Vakıf Başkanı Eşref Harmandar ve ailesine taziyelerimizi sunarken, merhum Seyit Ahmet Yıldırım, Mulise Dede ve Halit Yazıcıoğlu'na Tanrı'dan rahmet, kazada yaralananlara da acil şifalar dileriz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler