FLAŞ! Çankırıda taksici cinayeti

FLAŞ! Çankırı'da taksici cinayeti

Bayramın ikinci günü meydana gelen olayda, taksicilik yapan Uğur Günay bıçaklanma sonucu yaşamını yitirdi.

Dün gece Aşiyan mevkiinde meydana gelen bıçaklı kavgada Hastane takside çalışan Uğur Günay bıçaklanarak öldürüldü.
 
Olay dün gece saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Aşiyan semtinde Turgay Palandöken (34) adlı zanlı ile henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten tartıştığı taksici Uğur Günay'ı sırtından bıçakladı. Yaralı halde taksisine binerek hastaneye gelen Uğur Günay (28), yoğun kan kaybı nedeniyle tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.
 
Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre Uğur Günay'ın Acil Serviste Hemofili hastalığının ortaya çıktığı ve aşırı kan kaybı nedeniyle herhangi bir operasyona tabi olmadan hayatını kaybettiği öğrenildi. 
 
Uğur Günay'ın vefat haberinin duyulmasının ardından hastaneye gelen yakınları olay çıkarttı. Görevliler aileyi sakinleştirmede yoğun çaba harcadı.
 
Menfur olayda Mustafa Gümüş isimli ikinci bir yaralının daha olduğu, Çankırı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahale sonrası hayati tehlikesi bulunmamasına karşın göğsünden bıçak darbesi alan Gümüş'ün Ankara Numune Hastanesine sevkedildiği öğrenildi.
 
BABA GÜNAY DA TAKSİCİLİK YAPIYOR
Olayın duyulması ile birlikte Uğur Günay'ın baba ocağı Buğday Pazarı Mahallesindeki Eliçabuk Sitesi'ndeki ev, kendisini sevenlerin akınına uğradı. Ziyaretçiler, oğlu gibi taksicilik yapan emekli öğretmen Cafer Günay ile ailesine taziye ziyaretinde bulunurken üzüntülerini de paylaşmanın gayretinde oldular.
 
Öte yandan bıçaklanak yaşamını yitiren Uğur Günay'ın gece geç saatlerde Ankara - Keçiören Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği ve yapılan otopsi sonucu ölüm nedeninin ortaya çıkacağı öğrenildi.
 
Bıçaklanma sonucu yaşamını yitiren Uğur Günay, Oğulcan Günay isimli 1 çocuk babasıydı.
 
1174685_491617634261195_1822725623_n.jpg
 
TURGAY PALANDÖKEN KİMDİR
Sözcü18 Haber merkezinin elde ettiği ilk bilgilere göre Turgay Palandöken Bingöl nüfusuna kayıtlı ve Çankırı'dan evli. Bir süre öncesine kadar Çankırı Devlet Hastanesinin hizmet aldığı bir şirkette çalışan Palandöken, karıştığı benzer bir kavga sonucu işine son verildiği öğrenildi. Öte yandan yine Palandöken'in Mart 2013'de Çankırı Devlet Hastanesi'nde bir kişiyi silahla ayağından yaralama olayının faili olduğu ve bir süre tutuklu kaldıktan sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı da gelen bilgiler arasında.
 
Uğur Günay'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen zanlı Turgay Palandöken.
 
601761_371888529597028_524808914_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
56 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler