FLAŞ! Çankırıdan kadın aday!

FLAŞ! Çankırı'dan 'kadın' aday!

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali AK Parti'den Belediye başkan aday adayı oldu.

Yaptığı çalışmalarla Çankırıspor Kulübü'nü içinde bulunduğu zor şartlardan alarak bugünlere kadar getiren isim olarak Türkiye genelinde tanınan ve sevilen ismi Sevda Karaali, AK Parti'den Çankırı Belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Başvuru dilekçesini AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na teslim eden Karaali öncelikli hedefinin Çankırı'ya ve Çankırı insanına hizmet olduğunu ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Sevda Karaali'nin başvurusu ile birlikte belediye başkanlığı için 'aday adaylığı' başvurularının sonlandığını belirtti. Başkan Sevda Karaali "90 yıldır Çankırı'yı erkekler yönetiyor. Yorulmuş olabilirler. Farklı bir duruş ve icraat sergilenmeli. Bizler daha büyük düşünmeliyiz. AK Parti'nin iktidar olduğu dönemde değil, iki kıtayı denizin altından birleştirdiği günlerdeyiz. Diğer şehirlerle olan açığı da kapatmak için daha büyük düşünmek zorundayız." dedi.

Sevda Karaali'den önce Mustafa Sansarlıoğlu da Çankırı Belediye Başkan aday adaylığı müracaatında bulundu. Böylece Çankırı Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusu yapanların sayısı 8'e ulaştı.

BAHRİ NALBANT ŞABANÖZÜ'NDEN ADAY ADAYI 
 
sabanozu-nalbant-aday-sozcu-resim-09.jpg
 
Sürecin son gününde AK Parti Şabanözü İlçe Başkanı Bahri Nalbant da görevinden istifa ederek aday adaylığı müracatında bulundu. İlçede bir toplantı düzenleyen Nalbant, Şabanözü'nün yeni bir anlayış ve yeni bir yüze ihtiyacı olduğunu vurguladı.
 
Nalbant, daha sonra İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nu ziyaret ederek, hem istifa dilekçesini, hem de aday adaylığı dilekçesini sundu. 
 
İl Başkanı Çivitcioğlu, Şabanözü'nde Ali Çapcı, Erol Çulha ve Bahri Nalbant'ın başkan adaylığı için yarışacağı bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler