FLAŞ! Çankırıya bir acı haber daha!

FLAŞ! Çankırı'ya bir acı haber daha!

Daha 3 gün önce bir evladını şehit olarak toprağa veren Çankırı, bugün de Diyarbakır'dan gelen acı haberle sarsıldı.

Hakkari Yüksekova'da şehit düşen Ömer Faruk Biçer evladını 3 gün önce toprağa veren Çankırı'ya yeni bir şehit haberi daha akşam saatlerinde ulaştı.
 
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı olarak Lice Abalı karakolunda vatani görevini komando er olarak yapan Faruk Erarslanoğlu şehit düştü. 
 
Diyarbakır Lice’de vatani görevini yapmakta olan Ilgaz ilçesi, Sağırlar köyü nüfusuna kayıtlı Faruk Erarslanoğlu, iddialara göre arkadaşının silahından çıkan kurşunlarla şehit oldu. Acı haber Şehit Erarslanoğlu’nun Ankara - Sincan'daki baba ocağına akşam saatlerinde ulaştı. Oğullarının ölüm haberini alan aile acı haberle birlikte yasa büründü.
 
Terhisine 3 aydan kısa bir süre kalan komando er Faruk Eraslanoğlu'nun cenaze töreninin Ankara’da yapılacağı ve burada defnedileceği bildirilirken, askeri savcılığın olayla ilgili soruşturma açtığı da gelen bilgiler arasında.
 
Şehit Eraslanoğlu'nu 10 Kasım'da baba ocağına izne geleceği ve bugün itibariyle tezkeresine de 83 gün kaldığı öğrenildi.
 
CENAZE TÖRENİ SALI GÜNÜ
Şehit cenazesi 5 Kasım 2013 Salı günü ikindi namazına müteakip Ankara Kocatepe Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrasında Sincan Cimşit Mezarlığında toprağa verilecek.
 
111-aa-cankiri-farukeraslanoglu-sehit-sozcu-resim-094.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler