FLAŞ! Cinayetin ardındaki sır perdesi aralanıyor

FLAŞ! Cinayetin ardındaki sır perdesi aralanıyor

Dün gece Ilgaz'da 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayetin ardındaki sır perdesi aralanıyor.

Ilgaz'da 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayetin ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya başladı.
 
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Kalekırı mevkiinde 7 kişilik bir grup üç araç içerisinde alkol alırken, üç kurşunla yaşamını yitiren Tevfik Kocamaz, uzun süre birlikte çalıştığı eski iş ortağı Mehmet A.'yı gecenin ilerleyen saatlerinde telefonla bulunduğu yere davet ediyor.
 
Davete gelen Mehmet A. ile tartışmaya giren Tevfik Kocamaz ve Ziya Yavuz'un bıçaklı saldırısına uğrayarak vücudunun 2 yerinden bıçak darbesi aldı. Aldığı bıçak darbeleri ile birlikte üzerindeki silahı ateşleyen Mehmet A., Tevfik Kocamaz'a üç, Ziya Yavuz'a da tek kurşun sıkarak olay yerinden Tevfik Kocamaz'a ait özel araçla ayrılarak Çankırı'da polise teslim oluyor.
 
Yaralı olarak polise teslim olan cinayet zanlısı Mehmet A, Karatekin Hastanesinde tedavi altına alınırken verdiği ilk ifadede "Tevfik Kocamaz şahsımı yaklaşık 2 yıldır tehdit ediyordu. Dün gece beni telefonla bulunduğu yere çağırdı. Orada da tehditlerini sürdürdü ve bıçakla üzerime saldırdı. Ben de silahımı çıkardım ve ateşledim" dediği öğrenildi.
 
cankiri-ilgaz-cinayet-sozcu-resim-12.jpg
 
BUGÜN TOPRAĞA VERİLİYORLAR
Dün gece silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Tevfik Kocamaz ve Ziya Yavuz bugün ikindide Merkez Yeni Camiinde kılınacak cenaze namazları sonrası Tevfik Kocamaz Mesutören Köyünde, Ziya Yavuz ise Çitlik Köyü (Sarmaşık Köyü) mezarlığında toprağa verilecekler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler