FLAŞ! Filiz Gruptan iptalcilere tokat!

FLAŞ! Filiz Grup'tan iptalcilere tokat!

Karga Köyü merasının ihalesi iptal edilince...

26 Nisan Cuma günü yapılması gereken Karga köyü mera ihalesinin bir gün önce mahkeme kararıyla 'iptal' edilmesi sonrasında ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Çerkeş'de AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz ile kardeşi Yüksel Filiz'e ait işletmede çalışan Karga köyü muhtarı Tahir Değirmenci'nin oğlu Ferhat Değirmenci ile aynı köyde yaşayan Ahmet Bayram adlı işçilerin bu sabah iş akitleri feshedildi.

CUMA GÜNÜ FARKLI KONUŞMUŞTU!
Gelişmelerle ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre milletvekili Hüseyin Filiz'in kardeşi Yüksel Filiz, ihalenin yapılacağı 26 Nisan Cuma günü Çerkeş'te biraraya geldiği Karga köyü sakinleri ile yaptığı toplantıda; "Yaşanan sorunları tatlıya bağlayacağız. Köyünüzün arazisinin tekrar mera vasfına geçmesi konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapalım" dediği iddia edildi.

 

Cuma günü bu konuşmayı yapan Yüksel Filiz'in pazartesi günü başta Karga Köyü muhtarı Tahir Değirmenci'nin oğlu olmak üzere aynı köyde yaşayan iki çalışanın iş akdini feshetmesi "Milletvekili ihalenin iptal edilmesi yolunda yapılan çalışmalara fena içerlemiş" şeklinde yorumlandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler