FLAŞ... FLAŞ... Akyazıda vahşet! Bir evde 4 ceset

FLAŞ... FLAŞ... Akyazı'da vahşet! Bir evde 4 ceset

4 kişi evlerinde kurşunlanarak öldürüldü.

Akyazı Batakköy Mahallesinde 2 katlı evde Akyazı'da kırtasiye dükkanı olan Erol Yıldız, eşi Hanife, kızları Özlem ve Elif Yıldız evlerinde vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Alınan ilk bilgilere göre, yılbaşı tatili için gelen ailenin Antalya'da okuyan oğulları eve girince ailesinin cesetleriyle karşılaştı. Gencin "Patlama var" diye bağırarak sokakta koşması üzerine mahalleliler itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler 4 kişinin ateş edilerek öldürüldüklerini belirledi. Evde herhangi bir patlama olmadığı tespit edildi.

KATİL ZANLISI YAKALANDI
Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ndeki evlerinde kurşunlanarak öldürülen 47 yaşındaki Erol Yıldız, 42 yaşındaki eşi Hanife Yıldız, 18 yaşındaki engelli kızları Özlem ve 12 yaşındeki kızları Elif'in katil zanlısı olarak tüm şüpheler Erol Yıldız'ın Hollanda'da çalışan ve bir süre önce yurda izinli olarak gelen ağabeyi Yakup Yıldız'a çevrildi.
 
Polisin yaptığı araştırmalarda, Erol Yıldız'ın bir süre önce Hanyatak Köyünde bulunan 14 dönüm fındıklığı ağabeyi Yakup Yıldız'ın karşı çıkmasına rağmen sattığı anlaşıldı. Yapılan ilk soruşturmada, Yakup Yıldız'ın kardeşi Erol Yıldız'ı "Bu parası size yedirmeyeceğim" diyerek tehditte bulunduğu da tesbit edildi.
 
Sakarya Akyazı'da 4 kişiyi öldürdüğü öne sürülen zanlı, İstanbul'da yakalandı. (Kaynak: ajanslar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler