FLAŞ... FLAŞ... Başkan Şireci istifa etti

FLAŞ... FLAŞ... Başkan Şireci istifa etti

Ve beklenen oldu... Aradığı yeterli desteği bir türlü

bulamayan Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci, kulüp başkanlığını bıraktığını açıkladı.

Akşam saatlerinde Çankırı'ya gelerek, İsmail Hakkı Karadayı tesislerinde kalmakta olan teknik kadro ve futbolcularla bir araya gelerek aldığı kararı ilk kez onlarla paylaşan Sevda Karaali Şireci, sözcü18.com'a yaptığı açıklamada "Akşam saatlerinde geldiğim Çankırı'da yaptığımız toplantı ile kulüp başkanlığından istifa ettiğimi sizlere bildiriyorum. Yeni bir yönetim oluşuncaya kadar görevimizin başındayız. Konu ile ilgili geniş açıklamayı yarın saat 11.00'de basın toplantısında yapacağım" dedi.

Edinilen bilgilere göre mevcut yönetim kurulunun alacağı bir kongre kararı ile yeni yönetimin ve başkanın belirleneceği öğrenildi.

BUGÜNÜN GELİŞMELERİ
Saat 12.30'da Çankırı Atatürk Stadının VIP salonunda bir basın toplantısı yapan Başkan Şireci "Görevde olduğum sürece elimden gelen gayret ve imkanlar ölçüsünde kulübü bir noktaya kadar getirebildim. Bundan sonrası için bayrağı taşıyacak yeni isimlerin ortaya çıkması adına görevden ayrılıyorum" dedi.

Başkan Şireci, basın toplantısı sonrası Sözcü18.com'a yaptığı açıklamada "Kimseyi kırmadan, dökmeden görevi teslim etme zamanının geldiğini düşünüyorum. Samimi bir ekip çıktığı takdirde yaptığımız hizmetleri de yeni yönetime hibe etmekten çekinmem. Yeni yönetim oluşuncaya kadar görevimizin başındayız. Önümüzdeki günlerin takvimine bakarak bir kongre tarihi tespit edeceğiz. Bu kongre ile de kulübü yeni yönetime teslim edeceğim. Bu teslimat gerçekleşene kadar görevimin başındayım" dedi.

Şireci sözlerinin son bölümünde "Yapılacak yeni kongrede yönetimde olayım ya da olmayayım, bugüne kadar Çankırı Belediyespor için ne yaptıysam, bundan sonra da aynı duyarlılıkla davranacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler