FLAŞ... FLAŞ... Kulüp kendi binasına kavuştu

FLAŞ... FLAŞ... Kulüp kendi binasına kavuştu

Çankırı Belediyespor, kurulduğu günden bu yana

sahip olamadığı kulüp binasına Sevda Karaali Şireci sayesinde kavuştu.

Kulüp yönetimine geldiği ilk günden itibaren kendisine hedef olarak kulübün tesisleşmesini seçen Başkan Şireci, yaklaşık 8 aydır verdiği mücadelede mutlu sona ulaştı ve Ankara çıkışındaki eski öğrenci yurdunun anahtarlarını Milli Emlak Müdürlüğünden teslim aldı.

49 yıllığına kiralanan tesis giriş katının dışında 4 kattan oluşmakta. Hazırlanan proje tadilatı ile önümüzdeki günlerde başlanacak çalışmalarla ligin ikinci yarısında takımın kalacağı şekilde dizayn edilecek.

Binanın kendisine ait olan arazisi üzerine de iki antrenman sahası yapılacak.

Kulübün 49 yıllığına kiraladığı yeni bina ile ilgili olarak haber editörümüz Vedat Beki, Başkan Sevda Karaali Şireci ile yaptığı görüşmede "Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Bu bambaşka bir olay. Tesisin kulübümüze devri konusunda gayret gösteren, bizlere yardımcı olan sayısız insan var. O yüzden hafta başında daha kapsamlı bir açıklama yapmak istiyorum. Tek söyleyebileceğim ise, Çankırı Belediyespor'u böylesine bir tesise kavuşturduğumuz için çok mutluyum. Camiaya hayırlı olsun" dedi.

KONU İLE İLGİLİ VEDAT BEKİ'NİN YORUMU
Çankırı Belediyespor kulübüne 49 yıllığına tahsis edilen Ankara çıkışındaki yeni bina için haber editörümüz Vedat Beki şunları söyledi:

"Yıllardır kulübü iyi yönettikleri iddiasında bulunanların ve bu iddiayı destekleyen soytarıların Başkan Şireci'nin böylesi bir icraatinden sonra herhalde şapkalarıı önlerine alarak 40 kez düşünmeleri gerektiğine inanıyorum.

Çankırı Belediyespor Kulübü tabelasını yıllardır kötü bir gecekondu binasına dahi as(a)mayanların, bugün için fotoğraftaki binaya bakmaları ve 'biz bu ya da bundan daha mütevazi bir tesisi neden yapamadık?' sorusunu sormaları gerektiğini düşünüyorum.

Teslim alınan bina yapılacak yaklaşık 2 milyon TL'lik harcama ile geçireceği değişim ile oluşacak yeni ortamın da, Çankıır Belediyespor Kulübü ve barındıracağı sporcular ile önümüzdeki dönemlerde elde edeceği sonuçlarla Çankırı'yı ve Çankırılı'yı mutlu edeceğine yürekten inanıyor, tesisin kulüp bünyesine katılması konusunda gösterdiği çaba ve gayreti yakından bilen birisi olarak Başkan Şireci'yi yürekten kutlarken, 'hormonlu taraftara' da 'öğrenmen gereken o kadar çok icraat var ki' demekten de kendimi alamıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler