FLAŞ FLAŞ! MHP Çankırı İl Başkan belirlendi

FLAŞ FLAŞ! MHP Çankırı İl Başkan belirlendi

MHP Çankırı İl Başkanlığına atanan isim

belli oldu. Bekir Satılmışoğlu'nun görevden alınması ile birlikte yaşanan sürecin ardından yapılan görüşmeler sıcak saatlerde Çankırı İl Başkanını belirledi.

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre MHP Çankırı İl Başkanlığına Ziraat Bankasından emekli, 2009 yerel seçimlerinde MHP'den belediye başkan aday adayı olan Ali Acıbunar getirildi.

MHP Genel Merkezince yapılan atama ile ilgili olarak alınan karar gereği, yeni başkan Ali Acıbunar, şu saatlerde Ankara yolunda.

Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

ALİ ACIBUNAR KİMDİR?
6 Temmuz 1959 doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çankırı’da  tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığında devlet memurluğuna başladı. Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasına geçerek, ülkemizin değişik il ve ilçelerinde görev yaptı. Lise yıllarında Ülkücü Gençlik Okul Başkanlığı, memurluğu döneminde Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Bank-Sen Çankırı Şubesini kurdu ve başkanlığını yaptı.

Mayıs 2006 yılında Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasından Şube Müdürü olarak emekli oldu. 2009 yılında MHP'den Çankırı Belediye Başkanlığına aday adayı olan Acıbunar. evli ve 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler