FLAŞ... FLAŞ...  Yapraklı yolunda kanal içinde başsız erkek cesedi!

FLAŞ... FLAŞ... Yapraklı yolunda kanal içinde başsız erkek cesedi!

Su kanalında başı gövdesinden ayrılmış bir erkek cesedi bulundu.

Fatih Mahallesi Şehit Ali Çalışır Sokak bölgesinde bulunan menfez içerisinde başı gövdesinden ayrı ceset bulundu.

Cesedin kafatası olay mahalinden 400 metre aşağıda hayvan pazarı satış bölgesinde, gövde kısmı ise Çankırı Belediyesine ait Makine İkmal Müdürlüğü yakınlarından geçen menfez içerisinde bulundu.

Olay yerinden aldığımız ilk bilgilere göre, kendisine yapılan ihbar sonucu 155 Polis merkezini arayan vatandaşın bilgisiyle olay yerine gelen polis çevrede gerekli önlemleri aldı. Halen kanal içerisinde bulunan cesedin 28 Haziran akşamından bu yana kayıp olan Bayram Koçak'a (77) ait olduğu öğrenildi. 

CESEDİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ
Kanalda bulunan erkek cesedinin kimliğinin, Yıldızkent Sitesinde oturan ve 10 gün önce "eve gidiyorum" diyerek oğlunun Buğdaypazarı Mahallesi Esentepe Köprüsü yanında oturan oğlunun evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Bayram Koçak'a ait olduğu öğrenildi. 

Oğulları Satılmış ve Adem Koçak'ın babaları Bayram Koçak'ı kaybolduğu ilk günden itibaren polisle birlikte aramalarını sürdürdükleri öğrenildi.

Savcının olay yerine gelmesi ile birlikte yapılan incelemeden sonra Bayram Koçak'ın cansız bedeni Çankırı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin buradan Ankara'ya Adli Tıp'ba gönderileceği öğrenildi.

Fotoğraf 1: Cesedin bulunduğu bölgede polis çalışma yaparken. Fotoğraf 2: Kanalda cesedi bulunan 77 yaşındaki Bayram Koçak. Fotoğraf 3 ve 4: Olay yerinden farklı iki görüntü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler