FLAŞ HABER: Çankırıspor kendi binasına kavuştu

FLAŞ HABER: Çankırıspor kendi binasına kavuştu

Çankırıspor tesisleşme yolunda ilk adımı attı

ve kulüp nihayet kendi binasına kavuştu.

Yıllardır tabelasını asacak bir yer bulamayan Çankırıspor, Sevda Karaali Şireci'nin kulüp başkanlığına gelmesinden sonra tesisleşme yönünde yapılan çalışmalarda mutlu sona ulaştı.

Çankırı - Ankara yolu çıkışında kız öğrenci yurdu olarak yapılandırılan ancak uzun bir süredir kullanılmayan 4 katlı binanın kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 49 yıllığına Çankırıspor Kulübüne verildi.

Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci'nin dört ayı geçkin bir süredir yoğun çabasıyla gerçekleşen işlem geçtiğimiz hafta sonu nihayet mutlu sona ulaştı. Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Başkan Şireci "Göreve geldikten sonra Kulübün tesisleşmesi konusunda gösterdiğimiz gayretlerin sonucunda nihayet mutlu sona ulaştık. Yapacağımız onarım ve tadilatlarla birlikte Çankırıspor bundan böyle kendisine ait tesislerde konaklayacak. Kendi tesislerinde antrenman ve saha çalışması yapabilecek. Çankırıspor'a böylesi bir imkanı veren başta sayın Milli Eğitim Bakanımız Nimet Çubukçu hanımefendi olmak üzere, bölge milletvekilimiz sayın Nurettin Akman ile katkı ve emek harcayan kişi ve kurumlara kulübümüz adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

ÇİFT SAHASI OLACAK...
Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, iki program halinde yapılacak çalışmalarla tesis yeniden onarılarak kulübün hizmetine sunulacak. Birinci etapta yapılacak bakım ve tadilatlarla kulübün bu sezon belirli düzeydeki ihtiyaçları karşılanacak.

Sezonun tamamlanması ile birlikte tesis, önceden yapılacak plan ve proje değişiklikleri ile sil baştan yenilenecek ve Çankırıspor, çift sahası olan modern ve her türlü ihtiyaçlara cevap verebilecek bir şekle büründürülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler