FLAŞ! İbrahim Tatlıses boşandı

FLAŞ! İbrahim Tatlıses boşandı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bugün Ayşegül Yıldız'dan Küçükçekmece Adliyesi Aile Mahkemesi'nde boşandı.

Türkiye gazetesinin haberine göre, İbrahim Tatlıses 2 yıl önce evlendiği Ayşegül Yıldız ile bugün yollarını ayırdı. Küçükçekmece Adliyesi 3. Aile Mahkemesi duruşmalarının olduğu boşanma davasında tek celsede evliliklerini bitirdiler.
 
BİR KIZLARI VAR
İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın Elif Ada isminde bir kızları var. 9 Nisan 2013 tarihinde doğan Elif Ada, Tatlıses'in 6. çocuğu. 
 
İBRAHİM TATLISES AYŞEGÜL YILDIZ İLE NE ZAMAN EVLENDİ
İbrahim Tatlıses, 11 yıldır beraber olduğu Ayşegül Yıldız ile 28 Eylül 2011'de dünya evine girmişti. Bu sürpriz evlilik, sanatçının hayranlarını şaşırttı. Sanatçı, beklenmedik evlilik kararı verdiği Ayşegül Yıldız'la uzun süre birlikte olmuştu. Haliç Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Yıldız, Tatlıses vurulmadan önce sanatçıyla kavga edip ayrılmıştı. Tatlıses, vurulmasına saatler kala, “Küskünüz . Yarın ne olacağı belli değil. Lütfen kimseyle evlenme 'diye mesaj atmıştı.. Tatlıses vurulduğunda hastaneye koşan Yıldız, sanatçının eski sevgilisi Derya Tuna ile kavga etmişti. Mustafa Sarıgül'ün kıydığı nikahta, Fatih Terim ile Yüksel Çağlar yaptı.
 
İBRAHİM TATLISES: OĞLUM OLURSA ADINI BARIŞ KOYACAĞIM
Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da Şivan Perver ile düet yapan İbrahim Tatlıses, daha sonra oğlum olursa adını 'Barış' koyacağım diyerek açıklamalarda bulunmuştu, "Şöhrete de doyduk, şana da. Tek ihtiyacımız var o da barıştır" diye konuştu. Tatlıses, konuşmasının sonunda, "Bütün dünya beni dinlesin ki bir oğlum olursa ki olacak, öyle tahmin ediyorum, adını 'Barış' koyacağım" dedi. 
 
İBRAHİM TATLISES'DEN AÇIKLAMA: AYRILDIK ÇÜNKÜ...
İbrahim Tatlıses boşanma haberlerinin ardından Twitter sayfasından açıklama yaptı.  
 
Tatlıses Twitter sayfasına "Sevgili dostlarım ricamdır. Bu konuda kimse bana bir şey sormasın. Sağlığımla alakalı aldığımız bir karardır. Saygı duyulmasını istiyorum. Ayşegül Hanım, Elif'imin anasıdır. Benim de kıymetlimdir. Onun yıpranmasını istemem. Camiadan da isteğimdir." notunu düştü.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler