Flaş iddia: Hatay'da yaptığı binalar enkaza döndü... Özburak İnşaat'ın sahipleri kayıp

Flaş iddia: Hatay'da yaptığı binalar enkaza döndü... Özburak İnşaat'ın sahipleri kayıp

Kahramanmaraş depreminde en ağır yıkıma uğrayan kentlerimizden Hatay’da en çok binası yıkılan inşaat şirketlerinden Özburak İnşaat’ın sahibi Hikmet Günsay’ın ailesiyle birlikte ortadan kayboldu...

ANTAKYA’da inşa ettiği konutları "En iyi teknoloji, en iyi malzeme" reklamıyla pazarlayan Özburak İnşaat'ın (teyit edilen orana göre) binalarının yüzde 25'i yerle bir oldu. Hikmet Günsay’a yakın kaynaklar, Günsay’ın kaçmaya çalıştığını fakat hâlâ Türkiye'de olabileceği bilgisini paylaştı.

Müteahhit Hikmet Günsay’ın telefonuna ulaşılamazken, aile fertleri N.G., B.G. ve B.G.’nin telefonlarını da kapattığı anlaşıldı. Ailenin Silivri’de villa kiraladığı iddia edildi. Sözkonusu villanın sahibi "Bizi aramayın" diyerek telefonu kapattı.

Gazeteci Bahadır Özgür'ün derlediği bilgilere göre, ilkokul mezunu Hikmet Günsay'ın yaptığı binaların tümünü 2010'dan sonra inşa edilirken; Günsay, 1. derece deprem bölgesindeki dev binaları "Yaşlanılacak konut" sloganıyla pazarladı. Şu anda bilinene göre, Özburak İnşaat'ın binalarından Atilla Eren Apartmanı, Hikmet Günsay Apartmanı, Akademi City Sitesi'nden bir blok, Elçiler Apartmanı, Buket Apartmanı ve Ayla Uçar Apartmanı depremde yıkıldı.

hikmet-gunsay-antakya-muteahhit-deprem-resim-022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler