FLAŞ! İdris Şahin: Hayırlı olsun

FLAŞ! İdris Şahin: Hayırlı olsun

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın açıklaması sonrası ilk değerlendirme milletvekili İdris Şahin'den...

Çankırı'da bir dizi ziyaret ve Şabanözü ilçesinde açılış gerçekleştirme amacıyla Çankırı'ya gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çankırı'da uzun süredir tartışılan hükümet konağının yeri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Bakan Yılmaz, konağın yeri için kendilerinden talep edilen Ankara çıkışı üzerindeki Tugay arazisinin uygun olduğunu ve alana hükümet konağı yapılması için talimat verildiğini belirtti.
 
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ı ziyaret eden Bakan Yılmaz, Vali Özcan'dan kentin yapısı ve çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Yılmaz; uzun süredir Çankırı gündemini meşgul eden "yeni hükümet konağı" ile ilgili olarak bakanlıktan talep edilen Tugay arazisi ile ilgili açıklamada bulunarak "Mevcut yeri Çankırı Valiliğinin emrine tahsis ettik. Yeni valilik binasının ihaleye çıkması yönünde engel kalmadı" dedi.
 
İDRİS ŞAHİN: HAYIRLI OLSUN
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın açıklamaları sonrasın kendisine ulaştığımız AK Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Uygunu nereyse oraya yapılsın. hayırlı olsun. Sonuç itibariyle benim için oraya buraya yapılmış farketmez. Önemli olan vatandaşın gönlünün gönlünün hoş olması" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler