FLAŞ! İrfan Dinç 3üncü kez aday

FLAŞ! İrfan Dinç 3'üncü kez aday

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç bir kez daha adaylık başvurusunda bulundu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç eşi Zeynep Dinç'le bugün öğle saatlerinde İl Başkanlığına gelerek 3'üncü kez partisinden adaylık başvurusunda bulundu.

Başkan Dinç, adaylık başvurusuna bazı Belediye Meclis üyeleri ile geldi ve dosyasını İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na teslim etti. 

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ DE ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU
AK Parti Çankırı Belediye Meclis üyeleri Nail Altıparmak, Ahmet Özkan, Rafet Alemdar, Celal Kaman, Kamil Filiz, Fatma Öztürk başta olmak üzere 15 Belediye Başkanı İrfan Dinç'le birlikte 'belediye meclis üyeliği' adaylık başvurularını gerçekleştirdiler.

akparti-cankiri-belediyebaskaniirfandincyenidenaday-sozcu-resim-09.jpg

İRFAN DİNÇ: BİZ OLANCA GAYRETİMİZİ GÖSTERİYORUZ
Dinç, açılışta yaptığı konuşmada, Çankırı’ya 2004 yılından beri belediye imkanlarını sonuna kadar zorlayarak hizmet üretme gayretinde olduğunu  söyledi.

9,5 yıllık görev süresi boyunca yaptıklarından çok daha fazla yapacağı işler olduğunu anlatan Dinç, “Herşeyi çok iyi yaptık, dört dörtlük yaptık demiyoruz.  Şehrimizin çok fazla ihtiyaçları ve gereksinimleri var. Bu anlamda şehrimizde bir dönem daha belediye hizmetlerini yapmak istiyoruz. Tabi ki, Rabbimizin neyi, ne şekilde takdir edeceğini bilemeyiz, ama biz olanca gayretimizi gösteriyoruz” dedi.
 
Konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Başkan Dinç, “Bugün 15 tane belediye meclis üyemizle birlikte il teşkilatımıza hem belediye başkan aday adaylığı, hem de belediye meclis üyelikleriyle ilgili müracaatımızı yapıyoruz. Partimiz, şehrimiz ve şahsımız için hayırlısı neyse onu versin. 2004 ve 2009 aday adaylığı sürecimde aynı duayı yapmıştım, şimdi de aynı duayı yapıyorum. Aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
Dinç, aday adaylığı süreci sonucu ne olursa olsun, var gücüyle çalışacağını kaydetti.
 
akparti-irfandincyenidenaday-sozcu-resim-099.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler