FLAŞ... İstanbulda çatışma! İZLE

FLAŞ... İstanbul'da çatışma! İZLE

1 ölü 3 yaralı var...

Kağıthane'de, arsa anlaşmazlığı nedeniyle müteahhitlik yapan 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay Çağlayan Mahallesi Vatan Caddesi Zafer Sokakta saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Çağlayan'da bir otelleri bulunan ve müteahhitlik yaptıkları öğrenilen Ekrem ve Kadir Karul, daha önceden arsa alım-satımı nedeniyle aralarında husumet bulunan, Salih, Cenk ve babaları Mustafa Honca ile tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce de silahlar çekildi. Çıkan çatışmada Kadir Karul, Salih Honca (28), Cenk Honca (34) ve Mustafa Honca (60) vurularak yaralandı. Çevredekiler tarafından bir özel hastane ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yara almadan kurtulan Ekrem Karul ise polis tarafından gözaltına alındı. Yaralılardan Mustafa Honca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Olay sonrası çevreye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri sokakta delil topladı, güvenlik kameraları incelemeye alındı. Kavganın yaşandığı sokakta çok sayıda boş kovan ve şarjör bulunması dikkat çekti. Kavgaya karışan taraflardan birinin sokaktaki binanın sahibi olduğunu ifade eden görgü tanıkları olay sonucu yaralıların bulunduğunu ifade etti. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler