FLAŞ! Mehmet Ağar tahliye oldu!

FLAŞ! Mehmet Ağar tahliye oldu!

İçişleri ve Adalet eski bakanlarından Mehmet Ağar’ın bu sabah tahliye olduğu öğrenildi.

Susurluk Davası kapsamında yargılanan ve hakkındaki karar Yargıtay tarafından onandıktan sonra 25 Nisan 2012 günü Aydın’ın Yenipazar İlçesindeki Kapalı Cezaevi’nde 2 yıllık hapis cezasını çekmeye başlayan İçişleri ve Adalet eski bakanlarından Mehmet Ağar’ın bu sabah tahliye olduğu öğrenildi. Ağar’a, cezasının kalan 1 yılı için denetimli serbestlik hükümleri uygulanacak.

Ağar’ın avukatları Meclis’te kabul edilen 3. Yargı Paketi’nin ardından müvekkilinin durumunun bu çerçevede incelenmesini istemişti. Yapılan inceleme sonrası Ağar’ın yasadan yararlandığı ortaya çıktı. Böylece iki yıl cezaevinde kalacak olan Ağar, 1 yıl 4 gün sonra tahliye olmuş oldu.
 
Bugün sabah sessiz sedasız tahliye olan Ağar’ın yakın çevresine, “15 gün dinleneceğim” dediği ve kamuoyuna bir açıklama da yapmak istemediği bildirildi. Ağar’ın tahliyesiyle ilgili kimseye haber vermediği, yanında sadece koruması ile cezaevinden ayrıldığı öğrenildi.
 
Geçtiğimiz haftalarda Mehmet Ağar'ın 25 Nisan'da serbest kalacağı yönünde haberler çıkmıştı. Ancak Ağar'ın avukatı basında yer alan bu haberleri yalanlayarak müvekkilinin çıkış tarihinin henüz belli olmadığını belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler