Flaş...MHPde şok istifa!

Flaş...MHP'de şok istifa!

Şanlıurfa'da, bu kez MHP'li Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz partisinden istifa etti.

Siyasi partilerin aday listesini açıklamasının ardından tepkilerin yükseldiği Şanlıurfa'da, bu kez MHP'li Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz partisinden istifa etti.

AK Parti'den aday gösterilmeyen Çağla Aktemur Özyavuz'un eşi İbrahim Özyavuz'un MHP'den 2. sıra adayı gösterileceğinin açıklanmasının ardından, istifa kararı alan Mehmet Özyavuz, "Parti içinde yaşanan huzursuzluklar ve listeye tepki için MHP'den istifa ediyorum" dedi.MHP'den listeye konulacak olan İbrahim Özyavuz'un amcasının oğlu olan Mehmet Özyavuz, "Yıllardır MHP çatısı altında siyaset yapıyorum. Ancak, bu son süreçte yapılan yanlışlıklar, parti içi huzursuzluklar ve tabanın tepkisine yol açan milletvekili listesi karşısında sessiz kalamazdım. Ben de istifa dilekçemi hazırladım ve genel merkeze yolladım" dedi.

İstifasının kuzeninin aday gösterilmesiyle ilgisi olup olmadığı yönündeki soruları yanıtsız bırakan Özyavuz, gün içerisinde bazı MHP teşkilatlarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyeceğini ve toplu halde MHP'den ayrılacaklarını açıklayacaklarını da kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler