FLAŞ! Şıhlar bu işi meslek edinmişler!

FLAŞ! 'Şıh'lar bu işi 'meslek' edinmişler!

Çankırı Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilen Numan (Namat) Salut'la ilgili iddialar bitmiyor...

Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından 'özel kalem müdürlüğü'ne getirilen ve Sözcü18 sayfalarında yer almasıyla birlikte Çankırı'da büyük yankı uyandıran Numan (Naman) Salut ve ailesi ile ilgili iddialar hız kesmiyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne gelen son bilgiye göre halen Özel Kalem Müdürlüğü görevini sürdüren Numan (Namat) Salut'un aile üyelerinin de 'benzer' (çeşitli yerlerde özel kalem müdürlüğü) süreçleri tamamladıktan sonra 657 zırhına bürünerek Türkiye Cumhuriyeti kurumlarında koltuk sahibi oldukları iddia edildi.

Haber Merkezimize ulaşan iddia şöyle:

"Bu anlamda işe girenlerin zinciri bir hayli uzun. Sadece bu aileden bu yöntemle Sağlık Bakanlığında çalışanların sayısı 4-5 civarında. Bunlar Melik Çelik, Murat Salut, Naman Salut ve Nevzat Kocaman'dır: Yasal boşluktan yararlanarak bu hileye başvuran şıhlar Allah'a nasıl cevap verecekler?"

ÖNCEKİ HABERİMİZİ OKUMAYANLAR İÇİN - TIKLA

BAŞKAN DİNÇ SORUYA YANIT VEREMEDİ
Öte yandan ilk kez Sözcü18 sayfalarında yer alan "Batman'ın 'Şeh'i İrfan'ın özel kalem müdürü" (!) başlıklı haberimiz sonrasında gelişen olaylar zincirinde yaşanan bir gelişme Başkan Dinç'in 'sorumsuzluğunu' da ortaya koydu.

Edinilen bilgilere göre, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in düzenleği bir basın toplantısında, yerel gazetecinin 'Çankırı'da adam mı kalmadı da Batmanlı bir ismi kendinize Özel Kalem Müdürü yaptınız! Bunun gerekçesini açıklar mısınız?' şeklindeki soruya yanıt ver(e)mediği ve başka bir konuya geçiş yaptığı öğrenildi.

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ FACEBOOK SAYFASINI KAPATTI!
Sözcü18 sayfalarında yer alan haber sonrası Belediye Özel Kalem Müdürü Numan (Namat) Salut, kendisine ait sosyal paylaşım sitesi Facebook'daki sayfasını kapattı. 

BU İŞİ BOZ SAYIN VALİ - TIKLA

cankiri-namansalut-sozcu-resim-09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler