FLAŞ! Vahap Yartaş intihar etti

FLAŞ! Vahap Yartaş intihar etti

ÇANFED Başkanı işadamı Vahap Yartaş akşam saatlerinde intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

İstanbul Çankırı Dernekler Birliği Federasyonu (ÇANFED) Başkanı işadamı Vahap Yartaş Kurtköy'de evinin önünde otomobilinin içerisinde kendisine ait silahıyla yaşamını sonlandırdı.

Akşam saat 18.45 dolaylarında gerçekleşen olayla ilgili ayrıntılar birazdan.

Yartaş'ın beklenmedik ölümü Çankırı camiasında şok etkisi yaratırken, olay yerinde inceleme yapan cinayet masası ekipleri çalışmalarını halen sürdürmekte.

Savcının olay yeri incelemesi sonrası Vahap Yartaş'ın cansız bedeni Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sabah saatlerinde de İstanbul Adli Tabip'e götürüleceği öğrenildi.

VAHAP YARTAŞ SEVENLERİNİ ÜZDÜ - TIKLA

KURTKÖY'DEKİ EV ÇANKIRILI'NIN AKININA UĞRADI
Hayırsever işadamı Vahap Yartaş'ın beklenmedik ölüm haberi başta İstanbul'da yaşayan Çankırılılar arasında şaşkınlık yaratırken, haberin duyulmasının ardından Kurtköy'deki ev, ziyaretçi akınına uğradı. Merhum Yartaş'ın ailesinin yaşadığı eve başta Federasyon Birlik Başkanları ile Vakıf yönetim kurulu üyeleri ve Çankırı insanı adeta akın etti. Yoğun ziyaret trafiği halen sürmekte.

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLECEK
ÇANFED Başkanı değerli işadamı Vahap Yartaş'ın cenazesi 12 Eylül Perşembe günü Sultanbeyli Abdurrahmangazi Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası;

vahapyartas-istanbul-cenazetoreni-sozcu-resim-091.jpg

13 Eylül 2013 Cuma günü Atkaracalar - Demirli köyünde cuma namazı sonrası yapılacak törenle köy mezarlığına defnedilecektir.

OLAYIN AYRINTILARI DA ORTAYA ÇIKTI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre saat 18.00 dolaylarında kardeşleriyle birlikte yaşadığı Kurtköy'deki evine gelen işadamı Yartaş, aracını parkederek kapılarını kilitliyor.

Aracının içerisinde yaklaşık 45 dakika kalan Vahap Yartaş, bu süre içerisinde site içerisinde çalışan bir işçi, kendisini aracın içerisinde elinde silahla görüyor. Arabanın camına kadar gelen çalışan, 'Abi hayırdır! Elindeki silah nedir öyle?' dediğinde Yartaş 'Oğlum bişey yok! Ben öylesine şaka yapıyorum' diyor. Aradan geçen 15 dakikalık süre sonrasında çalışan bir kez daha aracın yanına geliyor ve Yartaş'ı yine elindeki silahı başına dayamış şekilde görüyor ve yine soruyor. Vahap Yartaş bir önce verdiği cevapla çalışanı tekrar araçtan uzaklaştırıyor. Ve saat 18.45'i gösterirken kapıları kilitli araçtan tek el silah sesi duyuluyor.

Polisin olay yerine gelmesi ile birlikte açılan kapılardan Vahap Yartaş'ın cansız bedeni ile birlikte bir silah ve 'Bismillahirrahmanirrahim' başlığı altında yazılan bir nota ulaşılıyor.

314225_287089961409490_1432318353_n.jpg

ÇANKIRI İÇİN DÜŞÜNCELERİN,

ÇANKIRI İÇİN HAYALLERİN,

ÇANKIRI İÇİN YAPTIKLARIN UNUTULMAYACAK...

MEKANIN CENNET OLSUN GÜZEL İNSAN...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler