Fotoğraf ödülleri sahiplerini buldu

Fotoğraf ödülleri sahiplerini buldu

Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmanın ödülleri dağıtıldı.

Çankırı Belediyesi tarafından organize edilen ve kentin farklı yüzlerinin fotoğraf karelerine yansıması amacıyla düzenlenen ‘’1. Çankırı Ulusal Fotomaratonu’’ sona erdi. Yarışmaya 17 şehirden 88 fotoğrafçı katılırken, birincilik için 780 fotoğraf yarıştı.
 
Çankırı sınırları içerisinde üç gün süren maraton fotoğrafçılar kentin farklı mekânlarını ve kenti insanını fotoğraf karelerine yansıttı. Maraton sonunda ödül alan dereceye girenler için 100. Yıl Kültür Merkezinde ödül töreni düzenlendi.
 
Törende konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, projenin halk tabanında olumlu karşılandığını ifade ederek, ‘’Fotomaraton yarışmasının iki yılda dört kez olarak farklı mevsimlerde fotoğraf karelerine yansıması için çalışmalarımızı başlattık. Burada emek veren tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından ödül törenine geçilirken, birinciliği Kocaeli’nden katılan Hasan Zer, ikinciliği Samsun’dan Emre Bostanoğlu, üçüncülüğü Çankırı’dan Rabia Ata kazanırken mansiyon ödüllerini de Mardin’den Fırat Kıztanrı ile Ankara'dan Dilek Uyar paylaştı.
 
Fotomaraton’da yarışan 83 yaşındaki Emin Hakarar’a teşekkür belgesi verildi. 
 
DAĞITILAN ÖDÜLLER
Birincilik ödülü, Kocaeli'nden Hasan Zer - 5.000 TL
İkincilik ödülü Samsun'dan Emre Bostanoğlu -  3.500 TL
Üçüncülük ödülü Çankırı'dan Rabia Ata - 2.500 TL
Mansiyon ödülü Mardin'den Fırat Kıztanrı - 1.000 TL
Çankırı Belediyesi Özel Ödülü Ankara'dan Dilek Uyar - 1.000 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler