FSMden atladı kurtuldu!

FSM'den atladı kurtuldu!

Bir mucize daha gerçekleşti...

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü korkuluklarına çıkan kamyon şoförü Burhan Karayiğit tüm ikna çabalarına rağmen kendini boğaza bıraktı. Bir mucize daha gerçekleşti. Burhan Karayiğit yaralı olarak kurtuldu. 19 Mart'ta da Boğaziçi Köprüsü'nde intihar eden bir kişi yaralı olarak kurtulmuştu.

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Ankara istikametinde kamyonunu durduran 37 yaşındaki Burhan Karayiğit korkuluklara çıktı. İntihar girişiminde bulunan Burhan Karayiğit'i ikna etmek için polis ekipleri seferber oldu. Bu sırada yoldan geçmekte olan bir bir kadın psikolog da aracını köprü üzerinde durdurarak kamyon şoförlüğü yaptığı öğrenilen Burhan Karayiğit'i ikna etmeye çalıştı. Burhan Karayiğit'i ikna çabaları sırasında FSM'de trafik yoğunluğu yaşandı. 
 
orhan_eryigiy_8520.jpg
 
MUCİZE GERÇEKLEŞTİ  
Yaklaşık 45 dakika süren çabalar sonuç vermedi. Burhan Karayiğit  korkuluklara tutunarak vücudunu aşağıya bıraktı. Polisler hemen Burhan Karayiğit'in elinden tuttu. Ancak Burhan Karayiğit polislerin ellerinden kayarak Boğaz'ın derin sularına karıştı. Denize çakılan Burhan Karayiğit köprü altında bekleyen deniz polisinin botuna alındı. Yaşadığı belirlenen Burhan Karayiğit, önce kıyıya çıkarıldı daha sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burhan Karayiğit'nin eşinden boşandığı için psikolojik sorunlarının olduğu öne sürüldü.
 
orhan_eryigiy_4187.jpg
 
HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Kendini Fatih Sultan Mehmet Köprüsü korkuluklarından denize bırakan 33 yaşındaki kamyon şoförünün denizden sağ olarak çıkarılması, mucize olarak değerlendirilmişti. Ancak Burhan Karayiğit doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Saat 18.05'de hayatını kaybetti.
 
İÇ ORGANLARINDA HASAR OLUŞTU
Karayiğit'in denizden çıkarıldıktan sonra kaydedilen görüntüleri onun son görüntüleri oldu. Vücudunda ciddi bir yaralanma izinin görünmediği Karayiğit'in çarpmanın etkisiyle iç organlarında oluşan hasar nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler