Fuat Avni'nin dün gece mesaisi

Fuat Avni'nin dün gece mesaisi

Twitter'da Başbakan Erdoğan ve yakın çevresinde yaşanılanları aktararak adeta fenomenleşen Fuat Avni dün gece yine sosyal medyayı uyutmadı.

Fuat Avni'nin merakla beklenen dün geceki tweetleri:

'Yiyin birbirinizi' ve '25 Mart'ta bir şey çıksa yer yerinden oynasa' diyenler aynı kişiler ve BB'nin kurumları işgalini sadece seyrettiler.

1. BB'nin 'Fuat Avni hesabını mutlaka bulun' demesinin en önemli nedeni F. Avni'nin yakınında olmasından ziyade sizin etkileşimlerinizdir.

2. BB 17 gün önce Fidan'ın ekibine 'Bir hesabı bulmak bu kadar mı zor' derken hesabın oluşturmaya çalıştıkları algıyı yıktığını farkettim.

3. BB'yi titreten Fuat Avni'nin takipçilerinin oluşturduğu etki. Güzel insanlar kusura bakmayın ama Danışmanlar benden çok sizlere kızıyorlar

4. Danışmanlar'ın galiz küfürlerini ben kızmak olarak ifade etmiş olayım siz akl-ı selim sahipleri durumu zaten anlamışsınızdır.

5. Fuat Avni'yi itibarsızlaştırma adına attıkları her adım hesabın büyümesine neden oldu. Deşifre diye zikredilen isimlerin hiç biri değilim.

6. H. Fidan teknik ekibine Fuat Avni'yi ne kadar buldurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Birbirlerinden şüphelenmenin ötesine geçemediler.

7. Başvurdukları son çare benzer hesaplar açıp kendi açtıkları bu hesapları benimle ilişkilendirerek aynı paralelde twit paylaşmaları.

8. Bu minvalde @GunduzAydinlik hesabını açtılar. Bilmedikleri bir şey varsa hesabı benim yanımda konuşup içerikleriyle dalga geçmeleri.

9. Bu hesap Fidan'ın projesidir. Kullanan kişi MİT Basın Müşaviri Nuh Yılmaz Beyefendi'dir. M. Varank da ekibe içerik desteği veriyor.

10. Bu ekip, hesaptan çok sevdiğim, defaatle duasını aldığım BB'nin annesi Tenzile Hanımefendi'nin mezarına hakaret edecek kadar alçalmıştır.

11. BB ve Özel Kalemi H. Doğan arasında homoseksüel ilişki olduğunu iddia eden sefil @GunduzAydinlik Varanak'ın seviyesini gösteriyor.

12. Fuat Avni'yi itibarsızlaştırmak için açılan hesap üzerinden M. Varank, yerine gelen H. Doğan'dan bu vesileyle hıncını almış oluyor.

13. Size Danışmanlar'ın algı adına şeytanın aklına gelmeyecek yollara başvurabileceğini söylemiştim. İşte bu da şeytanca fikirlerinden biri.

14. Fidan projesi Nuh'un kullandığı Varank'ın içerik ürettiği bu hesaptaki tiwitler BB'ye 'Efendim annenize hakaret ediliyor' diye sunuluyor.

15. Savaşında bir hukuku ve ahlakı vardır. İlkelerim ışığında hareket etmeye çalılarak demeliyim ki BB'ye aktarılırken düştüğü duruma acıdım.

16. Operasyoncular hesabından sonra GunduzAydinlik hesabı da gösterdi ki Fuat Avni'nin etkisini kırmak için her yolu mübah görüyorlar.

17. Annene hakaret edecek kadar aşağılaşan sefil adamlar etrafında Danışman diye dolaşarak sana dalkavukluk yapıyor. Kaybedenlerdensin.

18. Günlerdir belki kimseye güvenmemekte haklısın ama kendi oluşturduğun ortam içinde korkularınla çırpınıyorsun. Korkma, titre.

1. Baykal'ın kasedini kayda aldırılan, talimatla Akit'in internet sitesinde yayınlatan, meydanlarda dillendiren BB, ahlaksızlık yapmıştır.

2. BB'nin ve yakınlarının varsa gayri ahlaki kasetleri yayınlayacak olanlar, BB kadar ahlaksız olur. Ahlaki yozluk kişiliksizliği gösterir.

3. BB'yi yıkılma sürecine sokan yolsuzluk ve rüşvet olduğu gibi sonunu getirecek olan da yolsuzlukları, hırsı ve açgözlülüğü olacak.

4. BB'nin ötekileştirerek tek tek zulmettiği her kim varsa tahmininin üstünde birlik ve beraberlik içinde vicdanen ona başkaldırmıştır.

5. BB'yi çılgına çeviren, müvazenesini bozan, saltanatını yerle bir eden bu başkaldırıdır. Günlerdir karşısındaki bu bloktan korkuyor.

6. Oluşturmaya çalıştıkları algı artık tutmuyor. Gündemi ellerinde tutamıyorlar. Kimse onlar gibi düşünmüyor. Sonlarını kendileri de görüyor.

7. BB, Dar Oligarklar ve Özel Seçilmişler er geç bu ülkede ya yargılanacak ya da bir gece yarısı apar topar kaçacaklardır. Bu böyle biline.

Arınç, Muhsin Yazıcıoğlu'nun olayını çözmek namus borcumuz demişti. Yazıcıoğlu'nun suikasti çözülürse son yılların karanlıkları aydınlanır.

Her ideolojiden kurban aldılar. Kurbanlar, saltanatlarını ve vesayetini güçlendirdi. BB'ye verecek kurbanımız artık yok. Kaybedenlerdensin.

Adetullahtandır, kibrin azametli kanatlarını, tevazunun masum duruşu kırar.

Güzel insanlar, duanızı bekliyorum. Ümidinizi asla kaybetmeyin, beklenen yarın çok yakın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler