fuatavni’den Sabah’a: Ben açıcıyım, kullanıcı değil!

fuatavni’den Sabah’a: Ben açıcıyım, kullanıcı değil!

Twitter fenomeni Fuat Avni'den Sabah gazetesine gönderme...

17 Aralık 2013 yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası yaptığı ‘kehanet’lerle Twitter fenomeni haline gelen, son olarak 14 Aralık 2014 operasyonunu da önceden bilen fuatavni, ‘havuz medyası’ olarak adlandırılan Sabah gazetesinin ‘Fuat Avni 3 kişilik bir havuz’ haberiyle alay etti: “Ben açıcıyım, kullanıcı değil !”

Sabah gazetesinde dün yer alan haberde, ‘paralel yapı’ olarak adlandırılan Gülen Cemaati lehine algı oluşturmaya çalıştığı savunulan hesabı açan kişinin tespit edildiği, ancak bu kişinin hesabı kullanmadığı öne sürüldü.

Sabah’a göre bürokrasideki ‘paralel’ uzantılarının sızdırdığı bilgiler, hesabı kullanan üç farklı kişi tarafından servis ediliyor.

Hesabın izlerinin ABD’ye dek uzandığını Sabah, ABD güvenlik birimlerinin topu Twitter’a attığını yazdı.

Havuz medyası olarak adlandırılan grupta yer alan Sabah’ın söz konusu iddialarına dün akşam saatlerinde ‘esprili’ yanıtlar veren fuatavni, Ahmet Kaya’nın ‘Biz üç kişiydik’ şarkısına atıfla şu mesajı paylaştı: “Havuz Medyası’na göre üç kişiymişiz (!) Doğrudur. Bedirhan, Nazlıcan ve ben.”

‘MALI ARAP FAİK’TEN ALIYORDUK’
fuatavni, hesabın açan kişi tarafından kullanılmadığı iddiası hakkında ise şunları yazdı:
“Havuz’a göre hesabı açan kullanmıyor (!) Sevgili Cem Yılmaz’ın dediği gibi ‘Malı Arap Faik’ten alıyorduk’ Ben açıcıyım, kullanıcı değil (!)”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler