Fulham: 1 - Arsenal: 3 - İZLE

Fulham: 1 - Arsenal: 3 - İZLE

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Arsenal, Londra derbisinde Fulham'ı rakip sahada 3-1 mağlup etti.

Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında salı günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Arsenal, deplasmanda Fulham'ı 3-1 yendi. 
 
Ligin ilk haftasında, öne geçtiği maçta Aston Villa'ya 3-1 yenilen ve transfer yapılmadığı gerekçesiyle taraftarlarının tepkisiyle karşılaşan Arsenal, Londra derbisinde Fulham'ı 3-1 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini aldı. 
 
"Topçular", sezona formda başlayan Giroud'un 14. dakikadaki golüyle  1-0 öne geçti. 26 yaşındaki Fransız futbolcu, bu sezon forma giydiği Aston Villa, Fulham ve Fenerbahçe maçlarının üçünde de gol atma başarısını gösterdi. Menajer Arsene Wenger'in tüm maçlarda ilk 11'de sahaya sürdüğü Giroud, takımının ligdeki  maçlarında ilk, Fenerbahçe karşısında ise son golünü kaydetti. 
 
Fransız teknik adamın bu sezon ilk kez onbirde forma şansı verdiği Alman Podolski'nin 14 ve 41. dakikalardaki golleriyle farkı artıran Arsenal, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Evsahibi ekibin tek golü 77. dakikada Bent'den geldi. 
 
Arsenal, Londra derbisinde Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Sagna, Gibbs, Ramsey, Rosicky (Dk. 70 Wilshere), Cazorla, Walcott, Podolski (Dk. 81  Sanogo) ve Giroud (Dk. 72 Monreal) onbiriyle mücadele etti. 
 
KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLER 
 
 
"Topçular", ligde gelecek hafta Kuzey Londra derbisinde Tottenham  Hotspur ile karşı karşıya gelecek. 
 
Everton: 0 - West Bromwich Albion: 0
Hull City: 1 - Norwich City: 0
Newcastle United: 0 - West Ham United: 0
Southampton: 1 - Sunderland: 1
Stoke City: 2 - Crystal Palace: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler