Galatasaray 1 - Akhisar Belediyespor: 1

Galatasaray 1 - Akhisar Belediyespor: 1

Sarı-Kırmızılılar elde ettikleri bu skorla Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifa etmesinin ardından Akhisar Belediyespor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında takımın başında sahaya çıkan altyapı teknik direktörlerinden Orhan Atik'in son oynanan Gaziantepspor maçının ilk 11'ine göre kadroda 3 değişikliğe gittiği maçta Galatasaray TT Arena'da Akhisar Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak adını yarı finale yazdırdı. 

Galatasaray'ın yarı finaldeki rakibi ise Medipol Başakşehir'i çeyrek finalde eleyen Çaykur Rizespor oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısının 10. dakikasında Galatasaray, sağ kanattan Jason Denayer'in ceza sahasına gönderdiği topta Douglao'nun kendi kalesine attığı golle mücadelede 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ekipler soyunma odasına bu skorla gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına golle başlayan Akhisar 47. dakikada Hugo Rodallega ile 1-1'lik eşitliği yakaladı. Akhisar Belediyespor Rodallega ile yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamadı ve kalan dakikalarda da başka gol sesi çıkmadı. Galatasaray karşılaşmadan 1-1'lik skorla ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler