Galatasaray: 1 - Gaziantepspor: 0 İZLE

Galatasaray: 1 - Gaziantepspor: 0 İZLE

Galatasaray, Gaziantepspor karşısında inanılmaz zorlanmasına rağmen 1-0'la 3 puanı aldı ve Fenerbahçe'nin kaybını değerlenirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor'u ağırlayan Galatasaray'ın kadrosunda 3 değişiklik oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde son oynadıkları ve 2-1 yenildikleri Trabzonspor müsabakasının ilk 11'inde 3 değişikliğe gitti. Sarı-kırmızılı teknik adam, sarı kart cezalısı olan Wesley Sneijder'in yerine Emre Çolak'ı, sakat olan Hamit Altıntop'un yerine Felipe Melo'yu ve yedek soyundurduğu Yasin Öztekin'in yerine ise Olcan Adın'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

Sahasındaki karşılaşmalara genel olarak baskılı başlayan Galatasaray, Gaziantep karşısında da aynı şekilde başladı. Ancak aranan pozisyonlar bulunamayınca baskı yerini strese bıraktı ve devre arasına 0-0 beraberlikle girildi. 

İlk yarıdaki en önemli pozisyonlarını 40. dakikada ardı ardına Burak ve Selçuk'la bulan Galatasaray, takımın en çok şut atan oyuncusu Sneijder'i çok aradı

İkinci yarıda Galatasaray, pozisyonla başladı. Maçın en net fırsatında Chedjou bomboş durumda kafayı auta vurdu. Burak Yılmaz'ın 70. dakikadan sonra inanılmaz 3 gol kaçırdığı maçta gol duran toptan geldi. 85. dakikada Selçuk'un kullandığı kornerde Hakan Balta, ön direkte çok iyi yükseldi ve takımını öne geçiren golü attı. 

Galatasaray bu galibiyetiyle maç fazlasıyla 61 puana yükselerek liderlik koltuğuna otururken, Gaziantepspor 35 puanda kaldı. 

GALATASARAY - GAZİANTEPSPOR KARŞILAŞMASI - ÖZET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler