Galatasaray: 1 - Real Madrid: 6 - İZLE

Galatasaray: 1 - Real Madrid: 6 - İZLE

Sarı-kırmızılılar son yılların en ağır yenilgisini aldı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, B Grubu'ndaki ilk maçında İspanyol devi Real Madrid'den 6-1'lik ağır bir yenilgi aldı.
 
Sarı kırmızılı taraftarların 'Tek krallık Galatasaray' yazılı bir kreografiye imza attığı gece adeta bir kabusa dönüştü. Ronaldo'nun 3 gol 1 asist ile oynadığı gecede sarı kırmızılı futbolcular bir varlık gösteremedi. Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Cimbom, kötü performansını Real Madrid karşısında da sürdürdü ve kazanamama serisine 4 maça yükseltti.
 
Maçın golleri ise 33. dakikada Isco, dakika 54 Benzema, 62, 65 ve 90+2 de Cristiano Ronaldo kaydederken Galatasaray'ın tek golü ise 84. dakikada Umut BUlut'tan geldi. 
 
GALATASARAY: 1 - REAL MADRİD: 6
 
Stad: TT Arena
Hakem: Mark Clattenburg
 
GALATASARAY: Fernando Muslera, Dany Nounkeu, Emmanuel Eboue, Aurelien Chedjou, Engin Baytar (Dk. 61. Bruma), Selçuk İnan, Albert Riera, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Didier Drogba (Dk. 46 Nordin Amrabat), Burak Yılmaz (Dk. 77 Umut Bulut)
 
REAL MADRİD: Iker Casillas (Dk. 15 Diego Lopez), Pepe, Sergio Ramos, Alvaro Arbeloa, Daniel Carvajal, Isco, Luka Modric, Sami Khedira, Angel Di Maria, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo
 
Sarı kartlar: Dk. 31 Felipe Melo, Dk. 84 Albert Riera (Galatasaray), Dk. 44 Pepe (Real Madrid)
 
Goller: Dk. 33 Isco, Dk. 54 ve 80 Karim Benzema, Dk. 63, 66 ve 90 Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Dk. 84 Umut Bulut (Galatasaray)
 
TERİM ÇILDIRDI!
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rela Madridli Isco'dan yedikleri golün ardından çıldırdı.
 
Terim, golden önceki pozisyonda gerekli mücadeleyi göstermediği için Eboue'ye sinirlendi. Tecrübeli teknik direktör, futbolcusuna büyük tepki gösterdi.
 
MAÇIN GOLLERİ
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler