Galatasaray, 1000inci galibiyetini aldı - İZLE

Galatasaray, 1000'inci galibiyetini aldı - İZLE

Sarı-Kırmızılılar Bursaspor önünde zor da olsa galip gelmesini bildiler: 3-2

Galatasaray, 1000'inci galibiyetini Bursaspor karşısında 3-2'lik skorla aldı.

Geçtiğimiz hafta İnönü Stadı'ndaki Beşiktaş derbisinde 2 puan kaybeden Galatasaray, ligin 3. haftasında Bursaspor'u 3-2'lik skorla mağlup ederek hem 3 puan kazandı hemde liderlik koltuğunu eline geçirdi.
 
 
Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Umut Bulut, 72. dakikada Musa Çağıran (Kendi Kalesine), 80. dakikada da Burak Yılmaz kaydetti.
 
Konuk takım Bursaspor'un gollerini ise 52. dakikada Musa Çağıran ile 85. dakikada Ömer Erdoğan attı.
 
Galatasaray bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Bursaspor ise 3 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı takım ligin 4. haftasında Medical Park Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. Bursaspor ise sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.
 
GALATASARAY: 3 - BURSASPOR: 2
 
Stat: TT Arena
 
HAKEMLER: Özgür Yankaya, Adil Sinem, Ekrem Kan
 
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Dany, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak (Dk. 61 Amrabat), Elmander (Dk. 56 Burak Yılmaz), Umut Bulut (Dk. 76 Aydın Yılmaz)
 
BURSASPOR: Carson, Basser, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Hakan Aslantaş, Sestak (Dk. 61 Belluschi), Musa Çağıran (Dk. 83 Murat Yıldırım), Ndiaye (Dk. 78 Bangura), Vederson, Batalla, Pinto
 
GOLLER: Dk. 24 Umut Bulut, Dk. 72 Musa Çağıran (kendi kalesine), Dk. 80 Burak Yılmaz (Galatasaray), Dk. 51 Musa Çağıran, Dk. 86 Ömer Erdoğan (Bursaspor)
 
SARI KARTLAR: Dk. 43 Pinto (Bursaspor), Dk. 50 Hamit Altıntop (Galatasaray)
 
İLK YARI
- 13. dakika: Kornerden gelen top Galatasaray ceza alanı içinde 10 saniye kaldı. Bursaspor, topu ağlarla buluşturmak için çabaladı ama sarı-kırmızışı takım adeta etten duvar ördü.
 
- 20. dakika: Emre'nin pasında Elmander kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sert vurdu ama son anda İbrahim'in müdahalesi ile top kornere çıktı. 
 
- 24. dakika: Selçuk İnan'ın köşe vuruşunda Bursasporlu defans oyuncusu Hakan Aslantaş'ın ters kafa vuruşunu çizgi üzerinde tamamlayan Umut Bulut'un kaydettiği gol ile Galatasaray 1-0 öne geçti.
 
TT Arena'da ilk yarı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 
 
İKİNCİ YARI
- 51. dakika: Batalla'nın kullandığı serbest vuruşta topu iyi takip eden Musa, altı paz üzerinden vurduğu kafa ile Galatasaray filelerini havalandırdı: 1-1
 
- 71. dakika: Ceza sahasında yaşanan karambolde Musa topu kendi kalesine gönderince Galatasaray bir kez daha öne geçti: 2-1
 
- 75. dakika: Hamit'in sert şutunu kaleci Carson kurtardı.
 
- 80. dakika: Ambrat'ın pasıyla Burak Yılmaz boş kaleye topu yuvarladı ve Galatasaray'ın 3'üncü golü geldi: 3-1
 
- 85. dakika: Kornerden gelen topla ceza sahası içerisinde buluşan Batalla'nın sert şutunu kale önünde Ömer tamamladı ve top filelerle buluştu: 3-2
 
Normal süreye 3 dakika uzatma eklenmesine karşın başka gol olmadı ve Galatasaray, kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor'u 3-2 yendi.
 
CİM-BOM STOPERİNİ BULDU!
Şampiyonlar Ligi'nde oynatabilmek için yeni alacağı stoperin transferini yarın akşama (pazartesi) kadar bitirmek zorunda olan Galatasaray, aradığı ismi buldu.
 
Sarı-kırmızılı ekip, Manchester City'de forma giyen Kolo Toure için girişimlere başladı.
 
İkinci Başkan Ali Dürüst, Eboue'nin Fildişi Sahili Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Toure için İngiliz ekibiyle ilk görüşmesini yaptı.
 
TERİM: TOURE İLE İLGİLENİYORUZ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Bursaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında Kolo Toure ile ilgilendiklerini doğruladı.
 
Terim "Kolo Toure ilgilendiğimiz ve kadromuza katmak istediğimiz isimlerden biri. Müsaitse almak istiyoruz! Bu konuda Eboue'den de yardım isteriz" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler