Galatasaray: 3 - Antalyaspor: 1

Galatasaray: 3 - Antalyaspor: 1

Galatasaray, Türk Telekom Arena'daki 100. lig maçında Antalyaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. İlk yarıda tutuk olan Aslan, Lukas Podolski ile şahlandı, haftayı 3 puanla tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray'da kadro değişmedi. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Nigel de Jong, Kolbeinn Sigthorsson, Serdar Aziz ile Martin Linnes ve Salih Dursun, karşılaşmanın kadrosunda bulunmadı.

Türk Telekom Arena'da sezonun seyirci rekorunun kırıldığı maça sarı kırmızılılar taraftarının desteği ile etkili başladı. 3. dakikada Eren ile gole çok yaklaşan Galatasaray, dakikalar ilerledikçe oyundaki temposunu kaybetti. 17. dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında arka direkte kendini unutturan Deniz Kadah, Diego'nun adrese teslim ortasını güzel bir kafa vuruşuyla gole çevirdi. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve Antalyaspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya Podolski ve Cavanda ile başlayan sarı kırmızılılar hareketlendi. Bruma önderliğinde Antalyaspor kalesine yüklenen Aslan, pozisyonlar bulmaya başladı. 67. dakikada Selçuk İnan'ın güzel frikik golüyle skoru eşitleyen sarı kırmızılılar, 78. dakikada Podolski'nin golüyle maçta 2-1 öne geçti. 85. dakikada Lukas Podolski ile bir gol daha bulan Aslan, karşılaşmayı 3-1 kazandı. Böylece Arena'da oynadığı 3. maçı da kazanan sarı kırmızılılar 14 puanla 3. sıraya yükseldi. Henüz galibiyeti olmayan Antalyaspor ise 2 puanda kaldı.

GALATASARAY - ANTALYASPOR: 3-1
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Özgür Yankaya

GALATASARAY: Muslera, Sabri Sarıoğlu (Dk. 46 Cavanda), Chedjou, Hakan Kadir Balta, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Dk. 72 Sinan Gümüş), Sneijder (Dk. 46 Podolski), Bruma, Eren Derdiyok
TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink

ANTALYASPOR: Fornezzi, Celustka, Chico, Diego, Motta, Yekta Kurtuluş (Dk. 61 Makoun), Danilo (Dk. 29 Eto'o), Serdar Özkan (Dk. 66 Emre Güral), Charles, Zeki Yıldırım, Deniz Kadah
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Morais

GOLLER: Dk. 17 Deniz Kadah (Antalyaspor), Dk. 67 Selçuk İnan, Dk. 78 ve 85 Podolski (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Dk. 61 Tolga Ciğerci (Galatasaray), Dk. 73 Chico (Antalyaspor)

Spor Toto Süper Lig'de günün sonuçları
Aytemiz Alanyaspor: 0 - Medipol Başakşehir: 4
Atiker Konyaspor: 1 - Adanaspor: 0
Osmanlıspor FK: 1 - Fenerbahçe: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler