Galatasaray: 3 - Real Madrid: 2 İZLE

Galatasaray: 3 - Real Madrid: 2 İZLE

Galatasaray Real Madrid karşısında kendisine yakışan mücadeleyi yaptı ve sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3-0'ın rövanşında Türk Telekom Arena'da Real Madrid'i ikinci yarıda bulduğu goller 3-2 mağlup etti. Bu skorla Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray, Real Madrid karşısındaki mücadelesiyle alkış topladı.

Real Madrid'in golleri 7. ve 90+2. dakikada Ronaldo'dan gelirken, Galatasaray'ın gollerini 57. dakikada Eboue, 71. dakikada Sneijder ve 72. dakikada Drogba kaydetti. Son düdüğün çalmasından sonra Ronaldo, Galatasaray tribünlerini alkışlarken sarı kırmızı taraftarlar da yıldız futbolcuya tezahüratlar ve alkışlarla karşılık verdi. 
 
GALATASARAY: 3 - REAL MADRİD: 2
 
Stat: TT Arena
Hakemler: stephane Lannoy, Frederic Cano, Michael Annonier
 
GALATASARAY: Fernando Muslera, Gökhan Zan, Semih Kaya, Emmanuel Eboue (Dk. Johan Elmander), Hamit Altıntop (Dk. 46 Nordin Amrabat), Selçuk İnan, Felipe Melo, Albert Riera, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Umut Bulut (Dk. 62 Sabri Sarıoğlu)
 
REAL MADRİD: Diego Lopez, Raphael Varane, Pepe, Fabio Coentrao, Sami Khedira, Mesut Özil (Dk. 81 Raul Albiol), Michael Essien (Dk. 31 Alvaro Arbeloa), Luka Modric, Angel Di Maria, Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain (Dk. 73 Karim Benzema)
 
Sarı Kartlar: Dk. 20 Wesley Sneijder, Dk. 45 Emmanuel Eboue (Galatasaray)
 
Goller: Dk. 57 Emmanuel Eboue, Dk. 70 Wesley Sneijder, Dk. 72 Didier Drogba (Galatasaray), Dk. 7, Dk. 90' Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
 
Gecenin diğer maçında:
Borussia Dortmund: 3 - Malaga: 2
 
BAKIN NE YAPTI?
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-2 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından ilginç bir şey yaptı...
 
Yakın arkadaşı Fatih Terim'den izin alan Mourinho, Galatasaray soyunma odasına gitti ve sarı-kırmızılı futbolcuları teker teker tebrik etti.
 
Mourinho maçtan sonra şöyle konuştu:
 
"İlk yarı oyunu domine ettik. Galatasaray ikinci yarıda fantastikti. Korktuk. Futbol bu nedenle güzel. İnsanlar futbolu bu yüzden seviyor. Ama daha sonra her şey normale döndü. Galatasaray büyük bir gururla turnuvadan ayrıldı. Ben bir teknik direktör olarak takımım kaybederse kazananı tebrik ederim. Galatasaray harika bir maç çıkardı."
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler