Galatasaray: 4 - Gençlerbirliği: 1

Galatasaray: 4 - Gençlerbirliği: 1

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti.

Galatasaray zorlu fikstür öncesi hata yapmadı, Benfica ve Fenerbahçe derbisi öncesi moral depoladı. Arena'da ikinci yarıda Yasin'in girmesiyle şahlanan Aslan, peşpeşe gollerle Gençlerbirliği'ni ekarte etti, maç fazlasıyla zirveye yükseldi.

İlk yarıda beklediği oyunu sergileyemeyen sarı kırmızılılar uzaktan şutlarla kaleyi yokladı. 12. dakikada önce Stancu ardından da Djalma ile golle burun buruna gelen başkent ekibi 37. dakikada skor tabelasını değiştirdi. Bilal'ın orta sahada kaptırdığı topta ani atağa çıkan Gençlerbirliği, El Kabir ile golü buldu. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Gençlerbirliği soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya sarı kırmızılılar Yasin'in de oyuna girmesiyle hareketlendi. 49. dakikada Chedjou'nun asistinde Bilal Kısa topu ağlara gönderdi. 53. dakikada sol köşeden kullanılan kornerde ön direkte iyi yükselen Chedjou, kafayla topu ağlara gönderdi. 66. dakikada Sabri'nin asistinde topla ceza sahasında topla buluşan Yasin Öztekin güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 87. dakikada kendi yaptırdığı penaltıyı gole çeviren Burak Yılmaz maçın skornu ilan etti.

Bu galibiyetle 17 puana çıkan Aslan maç fazlasıyla zirveye yükseldi. Bu sezon 5. yenilgisini alan Gençlerbirliği ise 7 puanda kaldı. 

Spor Toto Süper Lig'de günün diğer maçlarında;

Bursaspor: 0 - Antalyaspor: 2
Torku Konyaspor: 2 - Gaziantepspor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler